n73 İNTERNET YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

gumusss

gumusss

Üye
    Konu Sahibi
n73 İNTERNET YARDIM
:bilmem::bilmem::bilmem:N73 DEN İNTERNETE BLUTOOTH İLE BAĞLANABİLİNİRMİ? NASIL OLACAK EĞER BAĞLANABİLİNİRSE? LÜTFEN ACİL CEVAP BEKLİYORUM.:bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Sitede resimli anlatım olacaktı araştır bence...

jobar

Üye
bağlanamazsın.Çünkü bağlantı yeri ayarları bulunmamaktadır.Bağlantı yeri ayarlarını telefon kendisi otomatik atamaktadır.

System X

System X

Üye
bağlanamazsın.Çünkü bağlantı yeri ayarları bulunmamaktadır.Bağlantı yeri ayarlarını telefon kendisi otomatik atamaktadır.
olmazmı tabiki var ayarlar-bağlantı-erişim noktaları burdan yapılıyo:nono:

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
kesinlikle bağlanıyor ama blutooth dan değil önce müşt. hiz. arayıp wap-gprs ayarlarını açtırman gerekli

micheck555

Üye
n73 ile normal bile internete bağlanamadım gprs yi açtım ayarları aldım yine girmiyo bluetooth la girmek için ayarları yaptım tam girecem telin kendi ayarları var bide bluetooth dan giriş var toplam 2 bağlantı old. için birini kes diyo seçeneklerde sadece bluetooth (modem bağl) var o yüzden nete giremedim kontörlüde olsa internete bağlanmak için daha ne yapmam gerek şimdiden teşekkür ederim... Aşağıdaki buradan yazzısına tıklayın ve bluetooth dan internete bağlanın

USAForever

USAForever

Üye
Benim için gayet zorlayıcı oluyor , halen yapamadım .. halen yapamadım ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt