Winat9 tarzı program ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Winat9 tarzı program ?
30 saat gibi bir sürede 45 kuruş kazandım winat9 ile. Paypal hesabımda şuan. Bunun gibi başka program var mı kullanımı kolay ?

furkey

Üye
Başka yöntemler var ama beş para etmez. Maalesef şimdilik bu kolayliktaki tek yöntem bildiğim kadarıyla.

yuxexexy

yuxexexy

Üye
O da iyice suyunu çıkardı reklam gelmio doğru düzgün

Türe

Türe

Üye
Future points vardı sanırım ama o sadece iPhone lar için olabilir de tam hatırlamıyorum. T ile başlayan bir tane daha var adı şu an hatirimda değil.

Türe

Türe

Üye
Benim 2 ayrı hesabım var. Birinde 25 lira diğerinde daha 1 lira var. Bakalım, bunları kap parası olarak kullanmayı düşünüyorum.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Benim 2 ayrı hesabım var. Birinde 25 lira diğerinde daha 1 lira var. Bakalım, bunları kap parası olarak kullanmayı düşünüyorum.
2 android telefonum olsa ikisindende aynı paypal hesabına para aktarabilir miyim ? Günde aynı şeyi iki kere izleyip.?

Türe

Türe

Üye
2 android telefonum olsa ikisindende aynı paypal hesabına para aktarabilir miyim ? Günde aynı şeyi iki kere izleyip.?

Evet alabilirsin. 5 cihaza kadar ayni hesap uzerine alabiliyorsun. Ama ben surekli rom degistirdigim icin artik kabul etmiyir eski hesabi

wolkan_1905

Üye
Fature points var üye olurken bu kodu girersen BPQ5E6 +50 FP ile başlıyorsun..

Tapporo var bence Fature Points den daha iyi.. onada üye olurken eğer ******** Kodunu girip kayıt olursan 250 ORO puan ile başlıyorsun ( 0,25$ yapıyor )

Benim bilip kullandıklarım bunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt