üstteki üye forumda neyi ile ünlü?

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bilmem daha tanımak nasip olmadı

ismail

ismail

Üye
nokia tel hakkındaki bilgisiyle

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Symbian desen daha iyiydi :D

Yardımsever

doctorrr

doctorrr

Üye
Biraz melankolik. Ama hoşsohbet

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tedavi etmesiyle :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
___kaptan___

___kaptan___

Üye
bilmem :bilmm hiç bi bilgim yok somuru:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
şiir yazmasıyla

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Hikayelere Farklı Bir Boyut Kazandırmasıyla :)

halil_2550

halil_2550

Üye
kordonuyla :kıskıs:

mesutgaga

mesutgaga

Üye
boga burcu olmasıyla

halil_2550

halil_2550

Üye
GAGASIYLA :kop2:

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
İlginçiliğiyle :)

halil_2550

halil_2550

Üye
kaptanlığıyla :hmmm

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bende kücükken şiir kursuna gidiyordum.bizim türkce hocası şiiri güzel okuma sanatını ögretiyordu.tüm duygumla halen şiir okuyabiliyorum.gercekten bir şiiri tüm duygunla okudugun zaman düz satırlara yazılmış metin olmaktan cok farklılaşıyor.

Türe

Türe

Üye
:bilmm

KordonCeLiL-dG-

KordonCeLiL-dG-

Üye
Valla bilgim olmadığından bişey diyemiyorum :) + ilginçliğimle mi :d: neyim ilginç acaba çok merak ediyorum :D

Astral olayini senden duydum ve ilginc geldi beyin dunyamda cok fazla sayida zombi falan oldugundan oyle bi durumda kesin ölürüm :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bende kücükken şiir kursuna gidiyordum.bizim türkce hocası şiiri güzel okuma sanatını ögretiyordu.tüm duygumla halen şiir okuyabiliyorum.gercekten bir şiiri tüm duygunla okudugun zaman düz satırlara yazılmış metin olmaktan cok farklılaşıyor.

Ben orta 2'de şiir yazmaya başladım, halen yazarım, lise 1'de ilk defa bi organizasyona katıldım, şiir dinletisinde kendi şiirimi okumuştum, Aşk, ayrılık, ölüm, yalnızlık dışında şiir yazamam, okuma konusunda ise; küçük bedirhan gökçe ünvanım var :) Rabbim ses vermiş okuyorum, yorumlama konusunda da en iyisinin üstüne çıkmaya çalışırım çıkarımda :) :sirit:

- - - Eklendi - - -

Astral olayini senden duydum ve ilginc geldi beyin dunyamda cok fazla sayida zombi falan oldugundan oyle bi durumda kesin ölürüm :)

hmm anladım kardeş, fazla üstele astral seyahati yaa, Rabbim uzun ömürler versin anma ölümü yahu :/

Üst Alt