Nokia'dan süper çözünürlük surprizi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ne olsn ıstıorm . bılmıyorm ne eksıkse o olsn vıdeo kaydederken zoom yapılabılsn vıdeo kaydederken pause yapılabılsn. herkez 920 ıcın ne beklıosa bızde bekleyebılelım arasında cok fazla donanım farkı olmadı halde bukadar nıe gerıde kaldı ben onu anlamıorm mesela ) lumıa 800 olurda tamam dersın yada 710 fılan ..
Özür dilerim ben üstteki sorunu yanlış anlamışım :(

matchless

matchless

Üye

Özür dilerim ben üstteki sorunu yanlış anlamışım :(
ozurluk bı durum yok osmanlı kaplanı ) ben bıraz acele ettım bırazda ucuz gorunce aldım 900 u artık ılerleyen zamanlarda tum kusurları gıderılmıs bı lumıa cıkarsa ona terfı ederız ) bunlada alıstırma yapmıs oluruz artık ne yapalm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

ozurluk bı durum yok osmanlı kaplanı ) ben bıraz acele ettım bırazda ucuz gorunce aldım 900 u artık ılerleyen zamanlarda tum kusurları gıderılmıs bı lumıa cıkarsa ona terfı ederız ) bunlada alıstırma yapmıs oluruz artık ne yapalm
:evet: yeni modeller artık Mayıs ayından sonra gün yüzüne çıkar, inşallah iyi bir cihaza sahip olursun.

esokmen

esokmen

Üye
Nokia super

matchless

matchless

Üye
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şubat 25'yi bir bekleyelim bakalım yeni model nasıl olacak?Belki çıkış tarihinden de bahsedilir.

Sonra eğer kafamıza yatarsa Mayıs civarı çıkmasını bekleriz ;)

Ben de beklemedeyim de :kıskıs:

matchless

matchless

Üye
ya bıde anlamadıgım ovıye baglayamıyorum baglayamadım ıcınde telefonu modem olarak kullanamıyorum. mıllattan kalma n95 ı modem yaptım laptopa. soyle baktıgm zaman symbıandan cok fazla eksıgı var yaw wp nın :))

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hemen düzelttim abicim :aman2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

900 un uzerıne 300 tl verıp ıkıncı el 920 alınırmı ? )) yoksa mayısımı beklıelm )
Cumhur'unda yazdığı gibi yeni model cihazlar hakkında bilgi sahibi olunca, kararını çok daha rahat verebilirsin diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt