iphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AeqN0r

AeqN0r

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s
Arkadaşlar temiz iphone 4s arıyorum. Bütçem max 1000tl'dir

Yurt içi , Garanti süresi devam eden, az kullanılmış 3 4 ay vs. temiz, çiziksiz, donanımsal sorunu olmayan, kutu içerikli istanbul içi elden teslim alabileceğim bir ürün arıyorum elinde olan varsa bana ulaşırsa sevinirim... :)

awdil

awdil

Üye
O fiyata zor. :)

enesdikme

enesdikme

Üye
Bende şu an iki adet 4s var.Birisi benim tabii .;) Samsung Galaxy S3 de kullandım .Ama alıştığımdan, artık iPhone veya iOS diyelim bırakmak zor.Birisini Yunanistan dan aldım 670 euro ydu.Diğeri Amerikadan Crocer Park Apple Store dan alındı. 13 Haziran 2012 tarihinde .Faturası da mevcut.Fiyat konusuna gelince (Amerikadan geleni hiç kullanmadım zaten alınırsa faturayla beraberinde alınacak ) faturada $699 luk bir değer var .Yani 1000 liraya satamam .1050 veya 1100 arası fiyat koymayı düşünüyorum.Çünkü 1000 e satarsam bariz bir şekilde zarar edeceğim.İrtibat kurabilirsiniz...

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
1 aylık 1450

AeqN0r

AeqN0r

Üye
    Konu Sahibi

Zor değil buluruz bir şekilde.

Bende şu an iki adet 4s var.Birisi benim tabii .;) Samsung Galaxy S3 de kullandım .Ama alıştığımdan, artık iPhone veya iOS diyelim bırakmak zor.Birisini Yunanistan dan aldım 670 euro ydu.Diğeri Amerikadan Crocer Park Apple Store dan alındı. 13 Haziran 2012 tarihinde .Faturası da mevcut.Fiyat konusuna gelince (Amerikadan geleni hiç kullanmadım zaten alınırsa faturayla beraberinde alınacak ) faturada $699 luk bir değer var .Yani 1000 liraya satamam .1050 veya 1100 arası fiyat koymayı düşünüyorum.Çünkü 1000 e satarsam bariz bir şekilde zarar edeceğim.İrtibat kurabilirsiniz...

Saolasın yurtdışı ürün almayı düşünmüyorum.

[_ATHENA_];5796604' Alıntı:

O kadar para veremem malesef bütçem belli. :)

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
zor arkadasım be o fıyatlara inş bulursun 9/2012 4s32gb kendı telım 1350 dusunursen haberın olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...