Death Note

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
Death Note
Anime dizi bu kadar mı güzel olur ya ? DEATH NOTE izlenmesi gereken tek anime dizi diyebilirim

Sarangni

Sarangni

Üye
Harika bir animedir. İkinci sezona hiç gerek yoktu. Birinci sezonun finaliyle bitmeliydi.

İki tane de Japon Yapımı filmi var. Animenin yanına yaklaşmasa da iznelile bilir

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
2. sezonu yok diye biliyorum

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
Ben dün bitirdim ama izledigim sitede 37 bölümün hepsi 1.sezon diye geçiyordu ondan sordum

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben dün bitirdim ama izledigim sitede 37 bölümün hepsi 1.sezon diye geçiyordu ondan sordum

Evet çoğu yerde öyle gecer ama yeni izledigin için farklı anlarsın 25 bölüm final gibi sonrası ekleme yeni sezon. Bir çeşit kamu vicdanını rahatlatmak da diye biliriz :D

restmod

restmod

Üye
Bende oneririm herkeze dunyanin en iyi animesi bence hatta diyebilirim ki dunyanin en iyi kurgusuna sahip 3 tane filmi var ilk iki film animeyle paralel fakat sonlari farkli bitiyor son film ise L in hayatindan bi kesiti anlatiyor animedeki Near'in kim oldugunu anliyorsunuz

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten dedigin gibi iyi bi anime dizisi L öldügünde üzülmüştüm

- - - Eklendi - - -

death note 2. filmini ve L'nin hayatıyla olan ilgili filmi bulamadım . arkadaşlar siz biliyorsanız link atabilir misiniz

restmod

restmod

Üye
Bi ara upload edip linki mesaj olarak atarim benin arsivde var

c0u

c0u

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadı bldum izledim ama animesi kadar iyi degil hatta filmi berbat animesiyle uyuşmuyor bile

restmod

restmod

Üye
Evet sonlari farkli bittiyor filmlerinden en begemdigim 3. benimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...