Gece aynaya Bakabilirmisin....?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
izledim :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben bakinca sanki ben ben degilim. İkizim varmiş gibi. Unsan psikolojisi güneş batinca aynadaki goruntusune bakmayi kaldiracak tam psikolojiye sahip değil. Eger kaldiramiyorsaniz bakmayin. Psikolojik etki yapar.

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Ben bole seylere alisigim
:D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sende bir ışık var belli

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Uslu bir çocuk olursanız görmezsiniz filmi merak ettim bi ara izlicem. Boyle seyler piskolojik etkiler biraktigi icin olmayan seyler gormek de mumkun. Ama birak aynayi az once kapi gicirtisi bildigin insan sesi gibi geldi napicagimi sasirdim sonra aynada omzumu gordum iki kez pes pese donup baktim kendi omzum oldugunu bildigim halde

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sapik miyim lan ben isim gucum yok gecenin bir yarisi kalkip aynaya bakacam

Poooh sacmalik...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Gercekleri bilmen lazim :D

Gercekleri cok iyi biliyorum merak etme ;)

Cinler de bizim gibi varliklardir yerler icerler vb. Allah onlari da bizim gibi bir sinava tabi tutmustur onlarin da inanani e inanmayani vardir dinleri vardir onlarin bizden hicbir ustun yanlari yoktur carpamazlar edemezler cinlerle kolaylikla iletisime gecemeyiz fakat gecme yontemi var bu isi yapanlar genelde kotu cinler oluyor ve cagiran insanlari rahat birakmiyor olueken bile sozleriyle rahatsiz ediyor tabi bunlarin yaninda iyi cinler de var mesela hz suleymanin zamaninda kendisiyle iletisime gecen bir suru iyi cinleri varmis ve belirli konularda mesela bir insaatin yapilmasinda yardim ederlermis cinleri aynayla maynayla gorme olayi hikaye tamamen bilincaltinda olusturulan bir sey aynaya bakarken kendinizi sartlandirip cin gorucem ve korkucam derseniz korkarsiniz ama cin falan gormezsiniz

x-scarface

x-scarface

Üye
Tövbe bismillah :D

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Hikaye dostum evet kuzenim bu yuzden intear etti

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Allah rahmet eylesin Psikolojik bir sorun... Dinimizi guzelce arastirmani tavsiye ederim oyle internetten ya da kim oldugu belli olmayan kisilerden duydugun her seye inanma Hz Muhammed'in haremi ve yuzlerce karisi oldugunu soyleyen bir arkadasim bile var dogru kaynak ve guvrnilir insanlara basvur :oke:

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Beni tanisaydin inan bence inanIrdIn :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben dini ve cinleri gercekten iyi bilenlerden ogreniyorum ;)

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
cüpbeli ahmet hoca Amcam olur :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:o.

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Saka yaptim banlamayin ha :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Biliyoz herhalde inanan cikmaz :ehe

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
:D kabiz civcic yas kac

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Civciv aynen haklisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt