Galaxy Ace 5830i Orjinal Son Cıkan Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Konu Sahibi
Galaxy Ace 5830i Orjinal Son Cıkan Rom
Arkadaslar bu romu arayan bi çok kişi oluyo bende burada da paylaşmak istedim 5830i nin orjinal Türkiye romudur son cıkan romdur.
Yani XXLK3 romudur.

Bu romu tel brick filan olursa veya orjinal roma dönmek isterseniz odin ile dowloand moddan kuruyosunuz.

LİNK:

Kurulum:
İndirdiğiniz Rar dosyasının içindekileri çıkarın içinden 4 adet dosya cıkacak isimleri Boot-Pda-Csc-Phone ile başlar daha sonra telefonumuzu dowloand moda alıyoruz yanı telefon kapalıyken ses kısma ses acma ve power tuslarına basarak acıyoruz karsımıza ! isareti cıkacak pc den odin programını acıyoruz telefonu usb ile pc ye baglıyorız telefondan ses acma tusuna basıyoruz basınca odınde sarı bisey yanması lazım yanmaz ise samsung usb driver yükleyin pc nize tekrar deneyin gene görmesse odinin farklı versiyonlarını deneyin neyse sarı ısık yanınca odinde sırasıyla cıkardıgımız boot pda csc ve phone dosyalarını odin deki yerlerine yerlestiriyoruz ve start tusuna basıyoruz yükleme tamamlanınca telefon yenıden baslıcak kurulum tamamlanacak.

NOT:KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN SAMET.25 TARAFINDAN MAXICEP'E HAZIRLANMISTIR.

• Beğen
Tepkiler: g1t4r1st

everest22

everest22

Üye
Çok sağol işe yariycaktir

wonder42

Üye
saol allah razı olsun :)

Argyropolis1461

Üye
Kurulumu Anlatırmısın KArdeş ?

everest22

everest22

Üye
Kurulumu Anlatırmısın KArdeş ?

Ben yeni bir konu açip herşeyi anlatmayi düşünüyorum ama senin için anlatiyim

romu indir odini indir

telefonu download moda al volume up + vol down ve power tuşlarina 10 saniye kadar bas çikan ekranda volume upa bir kez daha bas

odini yönetici olarak çaliştir

dosyalari yerlerine yerleştir içinde ne var indirmedim bilmiyorum heralde yazmiştir

zaten hepsi benli

bootloada -odin files on galba ole bişi tam hatirlayamadim
pda-pda ya
phona - modem
csc- yede csc

sonra telefonu usbye bağla , starta bas pit tanitma sakin kurulum bitince pass yazicaktir telefona restart aticak auto sonra güle güle kullan hadi bakalim hayirli uğurlu olsun telefonu brick olanlara falan kesin gerekli pcde bulunsun

- - - Eklendi - - -

Not ben bile "vodafonun 15 kb hiziyla indirmeyi düşünüyorum 2 saat yazdi vazgeçtim

Samet.25

Konu Sahibi
Kurulum Anlatılmıstır İlgi Duyan Herkese Tesekkur Ederim.

yunusemre2737

Üye
baba s.a bunu içinde 3 tane dosya var 1 tanede read.txt var :D bootloader yok yani napcaz :)

TheLeGeNDY

TheLeGeNDY

Üye
baba s.a bunu içinde 3 tane dosya var 1 tanede read.txt var :D bootloader yok yani napcaz :)
Boot dosyası yok bunda. PDA kısmına PDA dosyasını, PHONE kısmına MODEM dosyasını, CSC kısmına da CSC dosyasını yerleştirip Start'a tıklayın yeter. En fazla 1dk sürer yüklenmesi. Ayrıca bende bu ROM'u kullanıyorum gerektiği zaman. Bir sorun çıkmıyor.

everest22

everest22

Üye
kernel değişmiyor ben çok aradim ama orjinal kerneli bulamadm bulan varsa onuda paylaşsin bütün kernellerde usb internet bugu var büyük sorun benim için

slvestre-99

Üye
Tesekkurler

omeruludag

Üye
teşekkurler tamda bunu arıyodum :)

- - - Eklendi - - -

bi sorum olcak arkadaşlar odin in hangi srmyle kurulum yapalım :tşk:

mechul_style

Üye
Dosya eksik arkadaşlar. PDA CSC ve MODEM var içinde. BOOT yok :(

cs123cs

Üye
Dosya eksik değil boot a gerek kalmıyor herşeyi yap ben yaptım şimdi düzgün :)

muratman1

muratman1

Üye
Kesin orjinal mi yani garanti kapsamına girecek mi telefon tekrar

Samet.25

Konu Sahibi
bununla garantiye girmez cihazin rootluysa sadece aldigin hale gelir unroot yap

ibo1996

ibo1996

Üye
Androkolik.com Eren29dan alintidir diye yazsaydin iyi olurdu romu hazirlayan eren29dur.mal gibi kendisi hazirlamis gibi adama bak ozurlusunuz kardesim bildigin baskalari uzerinden gecinen asalaklardan farkin yok.

ibo1996

ibo1996

Üye
Ozurlu mal.Maxicepe hazirlanmis diyo bide.

erturk40

Üye
çok teşekkürler

Üst Alt