Oyunlarimdan kurtuldum! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlarimdan kurtuldum! :)
Okullarin baslamasi ve notlarimin dusuk olmasi nedeniyle butun oyunlari ve setuplari sildim/silmek zorunda kaldim. 8 tane guzelim oyun gitti:
1)AC:Revelations
2)AC:III
3)S4 League
4)League of Legends
5)Planetside2
6)FarCry3
7)Fifa13
8)Pes13

Uzuluyorum ama aslinda sevinmiyor da degilim hepsi bagimlilik yapan oyunlar ve ders calismama engel oluyorlardi :(

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tebrikler kardeş :alkis okul bitsin yine bulursun dert etme okul hayatında başarılar dilerim :tebessüm:

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler :) ama bu sefer hepsini yuklemeyecegim farkli oyunlar deniyecegim de ilk once okul bitmeli :) Battlefield serisini istiyoruum

MrExpert

MrExpert

Üye
Setuplarını silmeseydin bari :ehe

• Beğen
Tepkiler: NegroS
Emrgncy

Emrgncy

Üye
Şimdiden derslerinde başarılar...

Türe

Türe

Üye
Ben de sildim :( Sadece League Of Legends ve Pes 13 kaldı. Zaten pc sürekli reset yediği için açasım gelmiyor artık. İnşallah tüm öğrenciler için çalışkan ve başarılı bir dönem olur.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Setuplarını silmeseydin bari :ehe

Setuplari silmesem olmazdi ama. Kurulumu max. 10 dk oluyor bir sey farketmez istedigin zaman yukle kaldir :ehe

Şimdiden derslerinde başarılar...

Tesekkur ederim :tebessüm:

Ben de sildim :( Sadece League Of Legends ve Pes 13 kaldı. Zaten pc sürekli reset yediği için açasım gelmiyor artık. İnşallah tüm öğrenciler için çalışkan ve başarılı bir dönem olur.

LoL online oldugu icin sildim yani bir amacin oluyor LoL de :oke: Pes ve Fifa yi silmesem de olurdu bir sure sonra sıkılıyor insan ama ne olur ne olmaz sildik iste :D

:d: :kop:

- - - Eklendi - - -

Neyse olan olmuş artık...

:alkis:

:ehe :d:

Türe

Türe

Üye
Haklısın en iyisi ben de sileyim dostum :) :good:

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Ben zaten sadece haftasonu girdiğim için sorun yok aradada telden açıyom oh :D tabi çalıştıktan sonra :zzz:

Türe

Türe

Üye
Ben zaten sadece haftasonu girdiğim için sorun yok aradada telden açıyom oh :D tabi çalıştıktan sonra :zzz:

Çalış çalış :good: Sonra biz gibi olma :zzz: Bir insanın en düşük dersi Geometri mi olur ya :zzz:

Asteroid9

Asteroid9

Üye
Babam lisede matematik-geometri öğretmeni (h)(h)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
iyi yapmışsın bunlardan kimseye hayır gelmez önemli olan gelecek = okul

OPC

OPC

Üye
En iyisini yapmışsın aslında online olmayan oyunlardan bazılarını bıraksan olurdu kafa dağıtmalık arkadaşlarınla falan oynardın :good: ama sıkıntı değil trrent var :ehe

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
En iyisini yapmışsın aslında online olmayan oyunlardan bazılarını bıraksan olurdu kafa dağıtmalık arkadaşlarınla falan oynardın :good: ama sıkıntı değil trrent var :ehe

Online olanlar haric hepsi torrent le indirdim :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...