Samsung Android Telefon Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemaynak

lemaynak

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Android Telefon Öneri
merhaba arkadaşlar,
belki daha önce bir çok konu açmış arkadaşımız varsa kusra bakmayın. ama şidddetle önerilerinizi bekliyorum.
şöyleki;
* N8 kullanıcısıyım android e geçmek istiyorum artık
* İlk androidim olacak Samsung ilk tercihimdir
* Oyun delisiyim en güncel oyunları oynayabileceğim bir telefon olması şart.
* Fotoğraf ve video çok fazla çekerim (n8 in kalitesini yakalayamaz ama oyun öncelikte var...)
* Hafıza önemli microsd takılabilen olması da öncelik
* Gelecekteki oyunları çalıştırabilmem çok önemli telefonu en az 2-3 sene kullanmayı planlıyorum...(işlemci arttırılabilir olması gerekir sanırım tam bilmiyorum)(yeni bir android oyun çıkınca aa benim android desteklemiyor demek istemiyorum)
* Fazla ekranı büyük bir tel istemiyorum... (S3 büyük benim için, paramda yetmiyo zati)

ve son olarak en fazla 1200 tl civarı ayırabilirim..

Bu arada N8 kaça gider.. :D

Artles

Artles

Üye
Sanırım 1200 liraya öyle bir cihaz yok..

lemaynak

lemaynak

Üye
    Konu Sahibi

furkey

Üye
Nexus 4 e bir bak ille de samsung diyorsan s2 plus a filan bak

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
ilk androidim s3 miniydi ama hiç memnun kalmadım android alacaksan xperia u-v-t-s ye bakabilirsin.

lemaynak

lemaynak

Üye
    Konu Sahibi
tşk bakayım hemen

mesutgaga

mesutgaga

Üye
s2 nin acmadıgı oyun yok şuan.hiçbir oyunda kasmıyor.o paraya alabilecegin en iyi cihaz

skywalker06

skywalker06

Üye
1200 ü 1400 yap lg nexus al 3yıl rahat götürür yada 1200e samsung nexus ve s3 mini alabilirsin

lemaynak

lemaynak

Üye
    Konu Sahibi

bu telefonda takıldım :D başka onerisi olan varmı ?

- - - Eklendi - - -

buna yöneldim diğerinde S de harici kart desteği yokmuş.

- - - Eklendi - - -

ilk androidim s3 miniydi ama hiç memnun kalmadım android alacaksan xperia u-v-t-s ye bakabilirsin.

bu xperia baya iyiymiş :D

- - - Eklendi - - -

furkey

Üye

bu telefonda takıldım :D başka onerisi olan varmı ?

- - - Eklendi - - -

buna yöneldim diğerinde S de harici kart desteği yokmuş.

- - - Eklendi - - -

bu xperia baya iyiymiş :D

- - - Eklendi - - -

Xperia iyidir ama xperia asıl bundan sonra iyi olacak. (bkz: Xperia Z) Tabii ki xperia z senin bütçeni aşacağından ben hala nexus 4 alman taraftarıyım (tabii sd kart çok büyük bir dert değilse.) Piyasanın en iyi fiyat/performans telefonu o...

lemaynak

lemaynak

Üye
    Konu Sahibi
hacım nexus 4 gayet iyiymiş yani gider onu alırdım lakin hafıza kartına takıldım yaw... bunların 32 likleri varmıdır?
parasıda iyiymiş 1400

furkey

Üye
hacım nexus 4 gayet iyiymiş yani gider onu alırdım lakin hafıza kartına takıldım yaw... bunların 32 likleri varmıdır?
parasıda iyiymiş 1400

aslında bu nexus un durumu daha beterdi :) İlk başta 16 da yoktu sadece 8 vardı :) Sonra 16 da çıkardılar ama 32 yok sanırım...

lemaynak

lemaynak

Üye
    Konu Sahibi

bu nasıl beyler

furkey

Üye
lemaynak

lemaynak

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen arkadaşlara tşk ler...
14 şubat arifesinde telefon işine girmeme kararı aldım :D
yaza doğru inş.

xperia donanım ve fiyat olarak baya üstün gördüm... hatta bugün almaya bile gittim.. ama olmadı.
s3Mini gözüme göz kırptı,
xperia gel beni al dedi,
htc güldü,
s3 muhahahaaa dedi,
iphones4 fiyatım düştü dedi,

ama kapıdaki pankart beni kendime getirdi...14 şubatmış yala

mesutgaga

mesutgaga

Üye
evet indirim zamanı :) en iyisini yapmışsın

mertekin34

mertekin34

Üye
Dostum git S3 al.Büyük diyorsun ama aslında hiç de büyük değil.Android'e geçince ben seni görürüm, her şeyi canlı canlı yaşıyorsun.Ekrandan teknoloji akıyor resmen.Oyun delisiyim diyorsun en güncelleri oynuyormuşsun, S3'ten başka alacak bi model yok o paraya.Sana burada 800 Tl'lik telefonda öneririz ama hiç bir oyun oynayamazsın. S2 ile oynarsın bir çok oyunu ama o da artık eskidi.En fazla 1 güncelleme verirler ona, daha fazla verseler bile artık çok bekletirler.Ekranları zaten S3 ile hemen hemen aynı.En iyi tercih S3 senin için.

uguro

uguro

Üye
Sana Önerim Kesinlikle S3 MİNİ ilaç gibi gelicektir :oke: N8 Telefonun 450-550 arası gider ... Bendede C7 vardı S3 Mini ye geçtim fiyatı 850-1000 tl arasında değişiyor...

Shaunx

Shaunx

Üye
Alabilecegin en iyi telefon Galaxy S3. Baska marka ve modellere bakma bile. Note 2 cok buyuk gelecektir tercihine gore. Xperia serisindense Z Modelinden baskasi paklamaz seni. Git o parayi gom S3 e enaz 2 3 yil goturur seni

lemaynak

lemaynak

Üye
    Konu Sahibi
s3 üm hayırlı olsun :D Son anda büyük bi destek geldi.
şimdi nereye girmeliyim bu telefonu keşfetmek için... :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt