lemaynak
Üye
Samsung Android Telefon Öneri
merhaba arkadaşlar,
belki daha önce bir çok konu açmış arkadaşımız varsa kusra bakmayın. ama şidddetle önerilerinizi bekliyorum.
şöyleki;
* N8 kullanıcısıyım android e geçmek istiyorum artık
* İlk androidim olacak Samsung ilk tercihimdir
* Oyun delisiyim en güncel oyunları oynayabileceğim bir telefon olması şart.
* Fotoğraf ve video çok fazla çekerim (n8 in kalitesini yakalayamaz ama oyun öncelikte var...)
* Hafıza önemli microsd takılabilen olması da öncelik
* Gelecekteki oyunları çalıştırabilmem çok önemli telefonu en az 2-3 sene kullanmayı planlıyorum...(işlemci arttırılabilir olması gerekir sanırım tam bilmiyorum)(yeni bir android oyun çıkınca aa benim android desteklemiyor demek istemiyorum)
* Fazla ekranı büyük bir tel istemiyorum... (S3 büyük benim için, paramda yetmiyo zati)
ve son olarak en fazla 1200 tl civarı ayırabilirim..
Bu arada N8 kaça gider..
belki daha önce bir çok konu açmış arkadaşımız varsa kusra bakmayın. ama şidddetle önerilerinizi bekliyorum.
şöyleki;
* N8 kullanıcısıyım android e geçmek istiyorum artık
* İlk androidim olacak Samsung ilk tercihimdir
* Oyun delisiyim en güncel oyunları oynayabileceğim bir telefon olması şart.
* Fotoğraf ve video çok fazla çekerim (n8 in kalitesini yakalayamaz ama oyun öncelikte var...)
* Hafıza önemli microsd takılabilen olması da öncelik
* Gelecekteki oyunları çalıştırabilmem çok önemli telefonu en az 2-3 sene kullanmayı planlıyorum...(işlemci arttırılabilir olması gerekir sanırım tam bilmiyorum)(yeni bir android oyun çıkınca aa benim android desteklemiyor demek istemiyorum)
* Fazla ekranı büyük bir tel istemiyorum... (S3 büyük benim için, paramda yetmiyo zati)
ve son olarak en fazla 1200 tl civarı ayırabilirim..
Bu arada N8 kaça gider..

İlk başta 16 da yoktu sadece 8 vardı
N8 Telefonun 450-550 arası gider ... Bendede C7 vardı S3 Mini ye geçtim fiyatı 850-1000 tl arasında değişiyor...