.Behzat Ç.
Üye
Orkide Bakımı ...
Yaklaşık 3-4 gün evvel bir orkide çiçeği satın aldım. Çift başlı ve 55tl vermiştim
Neyse sorumuza gelelim. Daha önce hayatımda hiç bitki bakmadım. Sizlerin tecrübesine ihtiyacım var.
Bu çiçek hakkında genel bi bilgi vericek birileri varmıdır acaba buralarda? Bu çiçeği kaç günde bir sulamalıyım ne suyuyla sulamalıyım(içme suyu musluk suyu vs.) saksının altındaki tabağa koyup çiçeğin çekmesini mi beklemeliyim yoksa normal çiçek sular gibi saksıya mı dökmeliyim? Yapraklarına ne aralıkla su dökmeliyim ne aralıkla silmeliyim? Bu arada çiçekçiden aldığım şeffaf plastik bi saksısı var.( Bardak gibi) Altlığınıda babannemden almıştım
Güzel bi orkide saksısınada ihtiyacım var anlıyacağınız. Bu saksıyada en fazla 20 30 lira verebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada sorularımı cevaplayan cevaplamayan herkeze teşekkürler.
Neyse sorumuza gelelim. Daha önce hayatımda hiç bitki bakmadım. Sizlerin tecrübesine ihtiyacım var. Bu çiçek hakkında genel bi bilgi vericek birileri varmıdır acaba buralarda? Bu çiçeği kaç günde bir sulamalıyım ne suyuyla sulamalıyım(içme suyu musluk suyu vs.) saksının altındaki tabağa koyup çiçeğin çekmesini mi beklemeliyim yoksa normal çiçek sular gibi saksıya mı dökmeliyim? Yapraklarına ne aralıkla su dökmeliyim ne aralıkla silmeliyim? Bu arada çiçekçiden aldığım şeffaf plastik bi saksısı var.( Bardak gibi) Altlığınıda babannemden almıştım
Güzel bi orkide saksısınada ihtiyacım var anlıyacağınız. Bu saksıyada en fazla 20 30 lira verebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada sorularımı cevaplayan cevaplamayan herkeze teşekkürler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
forumu bırakıcam böyle giderse. Haftalardır yokmuş gibi davranıyorum bi insan evladıda nerde bu adam demedi.
Bakkalada gönderiyimmi ekmek almaya