SorgulayanAdam
Üye
Istediğimiz sorudan başlıyabilir miyiz![]()
why not? (bu doğru ama
)Istediğimiz sorudan başlıyabilir miyiz![]()
)why not? (bu doğru ama)

lavoboya yakin dur korkudan yanlis bi sey yapim demeTamam millet yeniden deniyorum 2-3 dakika kadar bakıcam dahada fazla bakmam olanları gelince yazarım![]()

Tamam millet yeniden deniyorum 2-3 dakika kadar bakıcam dahada fazla bakmam olanları gelince yazarım![]()

Tebrik ederim
- - - Eklendi - - -
lavoboya yakin dur korkudan yanlis bi sey yapim deme![]()
Neyse bosvergood luck bro
- - - Eklendi - - -
yanlis bisey?

why not? (bu doğru ama)
AnlamadiBecause, Ergen misiniz oğlum

Tamam millet yeniden deniyorum 2-3 dakika kadar bakıcam dahada fazla bakmam olanları gelince yazarım![]()
uguro dan hala ses yok ?
Bi sey oldu galiba
açarken su sesinde dalga efkti veren bir ekran geliyor tuş kilidinde neyse telefonun ışığı sönmedi haşı huşur dalga sesleri gelmeye başlamasınmı birde tırstım biraz ama aynaya bakmaya devam ettim birkaç göze benzeyen parıltı haricinde başka birşey göremeden geldim ... Ne görücektiysem artık sanırım göremedim 
Kardes numarasi varsa ver arimBi sey oldu galiba

Evet arkadaşlar denedim birşey olmadı ama olanları anlatayım gayet karanlık Banyomuza gittim biraz ışık olsun diye telefonumu ters çevirdim (tabi ekran ışığı 15 sn sonra sönmesi gerekiyordu ) ve lavabo tezgahında ıslanmasın diye bir havlunun üzerine koydum telefon tuş kilidindeydiaçarken su sesinde dalga efkti veren bir ekran geliyor tuş kilidinde neyse telefonun ışığı sönmedi haşı huşur dalga sesleri gelmeye başlamasınmı birde tırstım biraz ama aynaya bakmaya devam ettim birkaç göze benzeyen parıltı haricinde başka birşey göremeden geldim ... Ne görücektiysem artık sanırım göremedim
![]()
bir de tek başına banyo valla sakat iş 
Evet arkadaşlar denedim birşey olmadı ama olanları anlatayım gayet karanlık Banyomuza gittim biraz ışık olsun diye telefonumu ters çevirdim (tabi ekran ışığı 15 sn sonra sönmesi gerekiyordu ) ve lavabo tezgahında ıslanmasın diye bir havlunun üzerine koydum telefon tuş kilidindeydiaçarken su sesinde dalga efkti veren bir ekran geliyor tuş kilidinde neyse telefonun ışığı sönmedi haşı huşur dalga sesleri gelmeye başlamasınmı birde tırstım biraz ama aynaya bakmaya devam ettim birkaç göze benzeyen parıltı haricinde başka birşey göremeden geldim ... Ne görücektiysem artık sanırım göremedim
![]()

merak ediyorum da banyodasin bir şey görsen nasıl bir tepki verecektinbir de tek başına banyo valla sakat iş
![]()