Gece aynaya Bakabilirmisin....?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uguro

uguro

Üye
Tamam millet yeniden deniyorum 2-3 dakika kadar bakıcam dahada fazla bakmam olanları gelince yazarım :oke:

uguro

uguro

Üye
Evet arkadaşlar denedim birşey olmadı ama olanları anlatayım gayet karanlık Banyomuza gittim biraz ışık olsun diye telefonumu ters çevirdim (tabi ekran ışığı 15 sn sonra sönmesi gerekiyordu ) ve lavabo tezgahında ıslanmasın diye bir havlunun üzerine koydum telefon tuş kilidindeydi :D açarken su sesinde dalga efkti veren bir ekran geliyor tuş kilidinde neyse telefonun ışığı sönmedi haşı huşur dalga sesleri gelmeye başlamasınmı birde tırstım biraz ama aynaya bakmaya devam ettim birkaç göze benzeyen parıltı haricinde başka birşey göremeden geldim ... Ne görücektiysem artık sanırım göremedim :D

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Ben korkdum suan yatakdayim :D

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
harbi kafayi buldu ya da uyudu :D

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Adam anlatiyo iste :D

serif-23

serif-23

Üye
Evet arkadaşlar denedim birşey olmadı ama olanları anlatayım gayet karanlık Banyomuza gittim biraz ışık olsun diye telefonumu ters çevirdim (tabi ekran ışığı 15 sn sonra sönmesi gerekiyordu ) ve lavabo tezgahında ıslanmasın diye bir havlunun üzerine koydum telefon tuş kilidindeydi :D açarken su sesinde dalga efkti veren bir ekran geliyor tuş kilidinde neyse telefonun ışığı sönmedi haşı huşur dalga sesleri gelmeye başlamasınmı birde tırstım biraz ama aynaya bakmaya devam ettim birkaç göze benzeyen parıltı haricinde başka birşey göremeden geldim ... Ne görücektiysem artık sanırım göremedim :D

merak ediyorum da banyodasin bir şey görsen nasıl bir tepki verecektin :ehe bir de tek başına banyo valla sakat iş :ehe

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye

hakliymisim kafayi bulmuş :D

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
can cinler tel no istiyo senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt