Gece aynaya Bakabilirmisin....?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serif-23

serif-23

Üye
bir kaç kez pansiyonda gece saat 2 de 3 de uyanıp lavaboya gittim suyu içtim yüzümü yıkadim başımı kaldırdım aynaya baktım ve ve ve hiç bir şey olmadı odama gidip yattım :ehe :ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
valla ürpermedim desem yalan olur :hmmm

karayel90

karayel90

Üye
Böyle boş işlerle uğraşmayın arkadaşlar bi musallat oldumu zor kurtulursunuz c.nin elinden sonra derin hocaların evine kurtulmak için gidip gelmek zorunda kalırsınız

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Böyle boş işlerle uğraşmayın arkadaşlar bi musallat oldumu zor kurtulursunuz c.nin elinden sonra derin hocaların evine kurtulmak için gidip gelmek zorunda kalırsınız

Benim kuzenim intehar etti bu yüzden :(

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye

bize şöyle bi uflerler sonra cüzdanı sıyırırlar :)

serif-23

serif-23

Üye

hocam benim rüyama bir kaç kez geldiler rüyadan bağırarak uyandım falan.. bir ara çok korkuyordum ama artık hiç korkmuyorum desem yalan olmaz.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
bu çok eski bir konuydu sanırım?????

karayel90

karayel90

Üye
Olur bazen banada oluyo arasıra bağırarak uyandığım ama gerçekten şaka yapılmayacak bi konu 2 komşum bu yüzden çok çekti 4–5 ay boyunca

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
fresh...?

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
refresh olmasin o

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
ben sözelciyim :D

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
:D Noldu la

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Istediğimiz sorudan başlıyabilir miyiz :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt