Gece aynaya Bakabilirmisin....?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Gece aynaya Bakabilirmisin....?
Aynaları bilirsiniz sabahları
kalktığımızda karşısına geçip
kendinizi izlediğiniz, süslediğiniz
aynalar. Peki aynaya geceleri hiç
baktınız mı, bakmayı hiç denediniz
mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarısından sonre eğer
cesaretiniz varsa karanlık odadaki
bir aynaya (el aynası değil) uzun
süre bakmayı deneyin. Oda
pencereden gelen sokak
lambalarının verdiği loş ışık altında
olabilir. Eğer bunu yapmak
istediğinize kendinizi emin
hissediyorsanız başlayabilirsiniz.
"Baksam bile kendimden başka ne
görebilirim ki" dediğinizi duyar
gibiyim. Peki bedensiz varlıkları
görmenin bir yolunun da aynalar
olduğunu biliyormuydunuz. Ya da
gece uzun bir süre aynaya
baktığınızla gözlerinizle
göremediğiniz varlıkları yada diger
bir deyişle c-nleri görmek
istemezmiydiniz.
Anlattıklarım size ürkütücü
gelmiyor mu? Yoksa siz cinleri
filmlerde izlediğiniz küçük bir
lambanın içinde yaşayan varlıklar
mı zannediyorsunuz. Peki onlarla iç
içe yaşadığımızın farkında
değilmisiniz. Onların bizi gördüğü
ama bizim onları göremediğimiz bir
dünyada yaşadığımız gerçeğini hiç
duymadınız mı?
Hiç çevrene görmek istediğin gözle
baktın mı? Denersen göreceksin ki
sen farkında olmadan etrafında ki
yüzlerce göz seni izlemekte

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Ya cinlere inanmiyorsak ;)

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Bi Dene :D:

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Yatagimdan kalkmak istemiyorum ve psikolojim yeterince bozuk :) sen denedin mi?

uguro

uguro

Üye
Denicem şimdi ama bizim banyo yeterince karanlı hatta hiç ışık almıyor :D Şimdi hiç ışık almayan bir ortamda denesem olurmu?

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
hee zati onlar da ışık saciyolardi ya :D

Türe

Türe

Üye
Denicem şimdi ama bizim banyo yeterince karanlı hatta hiç ışık almıyor :D Şimdi hiç ışık almayan bir ortamda denesem olurmu?

Olulabilir belki ama az da olsa isik olsun bence

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi

Biraz isikli ortamda denedim boy aynasinda bir an bisey gordum korktum :D

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
işte telefonu ac bi yere koy ;)

Buğra

Buğra

Admin
gece gece nerden çıkarttınız bu konuyu :hmmm

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
ben gece boy aynasında kendime bakmıştım bir çokkez her yerde boy aynası var birşeyde görmedim

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
ahmet hakli bilincaltinin oyunlari bunlar ;)

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
arastirmalarima gore iQ su yuksek olanlar gorebiliyormus :D

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar sakın denemeyin biraz önce denemek için gittim 10 sn sonra bişeyler görür gibi olup tırstım Size başıma gelen başka bir olayıda anlatayım ... Ben bu tür konuları araştırıp bir ara ayna karşısında söylenen 3 söz ile bir varlığın geleceğini öğrenip 3 kez söylemiştim ve bu olayı kimseye bahsetmedim ilkkez burada bahsediyorum neyse Hiç birşey olmadı olcağınıda sanmıyordum ama ertesi gün üst katımızda çığlıklar duydum... Paldır küldür sesler geliyordu sonra üst kattaki komşumuzun vefat ettiğini öğrendim ... Gayet sağlıklı her sabah 6:30-7 de spora yürüyüşe giden bir adamdı o sabah ailesi lavoboda yüzünü yıkarken yere düştüğünü ve öldüğünü söylemişlerdi bende acaba ? Dedim hep kendi kendime ama kimseye bahsedemedimde :S Şimdi bu konu açılınca aklıma geldi....

x1osman1x

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sakın denemeyin biraz önce denemek için gittim 10 sn sonra bişeyler görür gibi olup tırstım Size başıma gelen başka bir olayıda anlatayım ... Ben bu tür konuları araştırıp bir ara ayna karşısında söylenen 3 söz ile bir varlığın geleceğini öğrenip 3 kez söylemiştim ve bu olayı kimseye bahsetmedim ilkkez burada bahsediyorum neyse Hiç birşey olmadı olcağınıda sanmıyordum ama ertesi gün üst katımızda çığlıklar duydum... Paldır küldür sesler geliyordu sonra üst kattaki komşumuzun vefat ettiğini öğrendim ... Gayet sağlıklı her sabah 6:30-7 de spora yürüyüşe giden bir adamdı o sabah ailesi lavoboda yüzünü yıkarken yere düştüğünü ve öldüğünü söylemişlerdi bende acaba ? Dedim hep kendi kendime ama kimseye bahsedemedimde :S Şimdi bu konu açılınca aklıma geldi....
senin IQ yuksek :D Kardes bende bole seylerle ilgileniyorum

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye

valla ayni seyi geçen sene duymuştum yazın her gece 3 defa adriana lima dedim ama giden gelen olmadi ayrıca kimin ne zaman öleceğini sen berirleyemezsin bu zati İslama aykiri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt