Symbian belle shell kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

futeren

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle shell kurulum
symbian belle shell kurulum

arkadaşlar düşündüm taşındım bir anlatım yapmaya karar verdim
:hmmm alıntı yapabilirim anlatım tamamen bana aittir
yazılım resimleri

ÖNCELİKLE İNDİRMEMİZ GEREKENLER::::

KURULUM
JAF VE NOKİA SUİTEYİ İNDİRİN VE PC NİZE KURUN
C:/PROGRAM FİLES/ODEON/JAF/JAF USB DRİVER İÇİNDEKİLERİ SYSTEM 32 NİN İÇİNE KOPYALAYALIM.SONRA PROGRAM FİLES/NOKİA/PHOENİX/PRODUCTS/RM-356 VE YUKARIDAKİ LİNKTEN İNDİRDİĞİMİZ TELEFONUNUZ HANGİSİYSE ONUN FW DOSYALARINI RM-356 KLASÖRÜNÜN İÇİNE KOPYALAYALIM.

SONRA OGM PKEY EMULATÖR ÜZERİNE SAĞ TIKLAYIP ÖZELLİKLER UYUMLULUK SONRADA WİNDOWS XP SP3 YA DA SP2 SEÇENEKLERİDEN BİRİNİ SEÇİYORUZ (BEN SP3 TAVSİYE EDİYORUM AMA SP2 DE OLUR) SONRA OGM PKEY EMULATOR AÇIYORUZ(WİNSCARD.DLL HATASI ALIRSANIZ YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIRIN)
SONRA GO DİYORUZ.

KUTUCUKLAR RESİMDEKİ GİBİ OLSUN SONRA CRT308 ÜZERİNDE TİK İŞARETİ VARSA KALDIRIN USE INI KUTUCUĞUNU İŞARETLEYİN ÇIKAN PENCEREDE RM-356 SEÇİYORUZ VE TAMAMA TIKLIYORUZ.FLASHA TIKLIYORUZ VE KAPALI OLAN TELEFONUMUZUN AÇMA-KAPAMA TUŞUNA 1 KERE BASIYORUZ(BU İŞLEMİ OLABİLDİĞİNCE HIZLI YAPIN YOKSA FLASHLAMA İŞLEMİ BAŞLAMAYACAKTIR.
:nono:)
TELEFON AÇILDIKTAN 5 DAKİKA BOYUNCA TELEFONA DOKUNMAYIN.

ŞEBEKEYE BAĞLANMAK İÇİN SORU SORACAKTIR İPTALE BASIP DEVAM EDİN.YÜKLENDİĞİNDE TELEFON LOCAL MODE DEN SONRA BEYAZ EKRANDA UZUN BİR SÜRE KALABİLİR EĞER AÇILMAZSA TELEFONU KAPATIP AÇIN (POWER TUŞUU DEVREDE OLMADIĞI İÇİN BEN BATARYAYI ÇIKARIP TAKTIM VE POWER TUŞUNA BASTIM VE TELEFONU AÇTIM
:oke:)TELEFON AÇILINCA SİZDEN RESTART İSTEYECEKTİR TAMAM DEYİN VE RESTARTI ATSIN TELEFON AÇILDIĞINDA YAZILIM YÜKLENMİŞ OLACAKTIR. GÜLE GÜLE KULLANIN):yuru
Notlar Ve Ayarlar

Tuş Klidi Sadece Açma Kapama Tuşu İle Açılır [Belle Shell 1.09 İle Gelen Özelliktir]
• Tuşların Çalışması İçin Shell Ayarlardan Kutuyu İşaretlemeniz Yeterlidir
RAM MİKTARI 50 MB DIR
YUKARIDA ANLATTIĞIMIN AYNISINI YAPMASSANIZ SONUÇ ALAMASSINIZ LÜTFEN GEREKSİZ VE YERSİZ SORULAR SORMAYIN SORU SORMAK İSTİOSANIZDA BANA MESAJ ATINIZ

telefonuna dokunmatik ekran sesi eklemek isteyenler şu dosyaları indirsinler.talimatlar dosyanın içinde yazmaktadır.

bir teşekkürü çok görmeyelim:islikemeğe saygı

futeren

Üye
    Konu Sahibi
not :
anlatım tamamen bana aittir

NextWorld

NextWorld

Üye
Gülücüklerimi sunuyorum fakat ram miktarı nedir birde sis olarak kursakta değişen nedir? Belleshell i kuruncada aynı şey olmi mi? :kop:

futeren

Üye
    Konu Sahibi
Gülücüklerimi sunuyorum fakat ram miktarı nedir birde sis olarak kursakta değişen nedir? Belleshell i kuruncada aynı şey olmi mi? :kop:
yok kardeşim sis olarak kurma ''belleshell i kuruncada aynı şey olmmi'' soruyu biraz açarmısın

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Ortalama ram 50 Mb biraz zor.

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Peki sen denedin mi ? 50 Mb oluyor mu ?

futeren

Üye
    Konu Sahibi
Topal Pire

Topal Pire

Üye
kardeş çok özür dilerim ram'ı 69,3 mb ve asla kasmıo :oke:

- - - Eklendi - - -

kardeş çok özür dilerim ram'ı 69,3 mb ve asla kasmıo :oke:

69 mu ? Iyi düşün Hem belle shell olacak hem de 69 Mb ram. Yanlışın olmasın.

Süleyman

Süleyman

Üye
yav normalde 60 ın üstüne çıkmıyor bu da gelmiş 69 mb ram diyor gülmemek elde değil :kop2:

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Kardeş sen ne yaptın ki böyle ! İşletim Sistemini mi sildin.

codblackops2

codblackops2

Üye
umarım hakan güven den izin almışsındir konuyu açarken :) ortalama ram i de sallama belle shell ile 50 mb ram i geçmesi bile imkansız

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Çok şikayet alırsın kardeşim. Önce adamdan izin al sonra ram miktarını doğru düzgün yaz. İleri de sıkıntı olmasın.

futeren

Üye
    Konu Sahibi
yav normalde 60 ın üstüne çıkmıyor bu da gelmiş 69 mb ram diyor gülmemek elde değil :kop2:

yok kardeş 50mb dır süleyman arkadaşımız doğru dio

- - - Eklendi - - -

umarım hakan güven den izin almışsındir konuyu açarken :) ortalama ram i de sallama belle shell ile 50 mb ram i geçmesi bile imkansız

kardeş ben sadece burada kurulum bilmeyen arkadaşlarımız için kurulumu anlattım o kadar :oke:

By Kavak

By Kavak

Üye
Ram'de gördüğüm en iyi miktar 29 mb!

Secret26

Secret26

Üye
hocam uçmuşsun ne yaptın sen

adasko

Üye
Kardeş bu cfw Nokia 5228 için uygulanabilir mi?
Ayrıca Cfw Hakkında biraz acemiyim yardım ederseniz sevinirim...

osmanmert99

osmanmert99

Üye
SS Koy.

Takipçi Satın Al

Üst Alt