ben beyzboş sopasıyla vurardım öldürmezdim sonra araba çalıp ezerdim canilik :D
DDorlion Üye iyavuzoz' Alıntı: ben beyzboş sopasıyla vurardım öldürmezdim sonra araba çalıp ezerdim Genişletmek için tıkla ... canilik
iyavuzoz' Alıntı: ben beyzboş sopasıyla vurardım öldürmezdim sonra araba çalıp ezerdim Genişletmek için tıkla ... canilik
Oğuzhan Üye Ben oldukten sonra da ates etmeye devam ederdim - - - Eklendi - - - Ben oldukten sonra da ates etmeye devam ederdim
Ben oldukten sonra da ates etmeye devam ederdim - - - Eklendi - - - Ben oldukten sonra da ates etmeye devam ederdim
Amaru Shady Üye ahmetkartal' Alıntı: ben yaşlılara dokunmuyorum Genişletmek için tıkla ... tebrik ediyoruz
mesutgaga Üye bi kere kuzenimin arabayı dağa cekip icinde fahişeyle yattıgını izledim.araba bile sallanıyodu.böyle yapan yokmu yani
bi kere kuzenimin arabayı dağa cekip icinde fahişeyle yattıgını izledim.araba bile sallanıyodu.böyle yapan yokmu yani
ahmetkartal Üye Pondusss' Alıntı: tebrik ediyoruz Genişletmek için tıkla ... Yaşlıları karşıya geçirmek için arabanın tamponunu kullanıyorum uçarak geçiyor
Pondusss' Alıntı: tebrik ediyoruz Genişletmek için tıkla ... Yaşlıları karşıya geçirmek için arabanın tamponunu kullanıyorum uçarak geçiyor
halil_2550 Üye Dostum senin aklın nerde :what: ama bende san andreste diskodaki fahişelerin yanına gitmedim azıcık tabi ama ozaman cahildik
Dostum senin aklın nerde :what: ama bende san andreste diskodaki fahişelerin yanına gitmedim azıcık tabi ama ozaman cahildik
halil_2550 Üye halil_2550' Alıntı: dostum senin aklın nerde :what: Genişletmek için tıkla ... mesutgagaya