pc nin internetini data kablosu ile android cihazda kullanma(ReverseTethering_3.02)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
pc nin internetini data kablosu ile android cihazda kullanma(ReverseTethering_3.02)
Evet arkadaşlar pc nin interneti var ama wifi yok tele oyun yada uygulama kurdunuz data dosyaları için illa wifi ye gerek yok eğer

cihaz rootlu ise bu tam size göre bir uygulama tek yapmanız gereken rar dan çıkartın dosyayı teli pc ye bağlayın ve AndroidTool

uygulamasını başlatın.

[/IMG]

Cihazınızın root erişimi olması gerek. Ve bilgisayarda Windows ise Microsoft'un NET.Framework'u yüklü olması lazım.Cihazınızın Usb driverları kurulu olması. buradan en son sürümü indirin;

hasagic27

Üye
deneyen var mı oluyorsa tableti rootlayacagım

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
ben şu an kullanıyorum sadece gameloft birz sorun çıkartıyor onun dışında hiç sorun yok bunun eskisi biraz problemli idi ama şimdi bu son güncelleme ile çok daha güzel olmuş

bu arada yazmayı unutmuşum AndroidTool başlatın ve sağ üst köşede connect te basın interneti tele vermesini bekleyin

asutay19

Üye
AndroidTool u nerden çalıştırıyoruz hocam

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
AndroidTool u nerden çalıştırıyoruz hocam

yuh yani dosyayı açtığında zaten bir tane android robot var adı da AndroidTool resme bak ben nereden açmışım uygulamayı yapmayın hocam böyle basit şeyleri sorun

asutay19

Üye
Çok pardon hocam dosyayı indirmemiştim.Şimdi indirdikten sonra gördim.Gerçekten özürdilerim.Bilgisizliğie verin lütfen.

Şimdi dosyanızı indirdim antroidTool filan var. Dosyayı indirdim onun içinden telefona atman gereken dosyalar hangileri hocam ?

İndirilen dosyayı ne yapmam gerekiyor tarfi edermisiniz ?

- - - Eklendi - - -

duurmu hallettim herey 10 numara ama nete girmiyor.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Çok pardon hocam dosyayı indirmemiştim.Şimdi indirdikten sonra gördim.Gerçekten özürdilerim.Bilgisizliğie verin lütfen.

Şimdi dosyanızı indirdim antroidTool filan var. Dosyayı indirdim onun içinden telefona atman gereken dosyalar hangileri hocam ?

İndirilen dosyayı ne yapmam gerekiyor tarfi edermisiniz ?

- - - Eklendi - - -

duurmu hallettim herey 10 numara ama nete girmiyor.

rica ederim sorun değil , şimdi telin kendi tarayıcısı ilk başta hata filan diyor ama sen aldırma girmek istediğin yere gir açılıyor bu sadece telin kendi tarayıcısı yapıyor bunu opera mini yada google chrome yada diğer tarayıcılarda sorunsuz çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt