nokia harita açılmıyor yardım edin lütfen!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihangir15

Üye
    Konu Sahibi
nokia harita açılmıyor yardım edin lütfen!!!!
nokia/maps tan son sürümü güncelleyin diye uyarı geldi açılmadı. Güncelledim yine açılmadı. Burdaki paylaşlan haritalardan yükledim yine bişey yok harita yükleyiciden de türkiye haritasını güncelledim kaç ay oldu çalıştıramadım bi türlü yardım edin ne yapabilirim.

bayon

Üye
cities diye bi klasör var onu silin bi de öyle deneyin hafıza kartında veya depo hafızası varsa orda olur

cihangir15

Üye
    Konu Sahibi
cities diye bi klasör var onu silin bi de öyle deneyin hafıza kartında veya depo hafızası varsa orda olur

harita indirmesini o klasörü silip yaptımıştım ama yne olmadı

- - - Eklendi - - -

uygulamayı mı yükliyeyim silipte

bayon

Üye
ala ala haritalar 2.0 olanı yüklüyorsun değilmi

- - - Eklendi - - -

19 mb birşey

kaptan23

kaptan23

Üye
hart format atıp baştan yüklemeni tavsiye edbilrim genel bi hata cwf attıktan sonra benimde başıma geldi

cihangir15

Üye
    Konu Sahibi
ala ala haritalar 2.0 olanı yüklüyorsun değilmi

- - - Eklendi - - -

19 mb birşey
ewt onu olmuyor

- - - Eklendi - - -

hart format atıp baştan yüklemeni tavsiye edbilrim genel bi hata cwf attıktan sonra benimde başıma geldi

belle güncellemesini yaptıktan kısa bi süre sonra oldu aslında bi alaksı varmı diye içimden geçiyodu olabilir formatta çok zahmetli herşey gidiyo baştan yükle sizinki düzeldimi formattan sonra peki

kaptan23

kaptan23

Üye
bende düzeldi eğer başka bi sebepten dolayı değil ise bununla ilgilide hatırladığım kadarıyla başka bi sorun yok forum içinde ki konularda

cihangir15

Üye
    Konu Sahibi
bende düzeldi eğer başka bi sebepten dolayı değil ise bununla ilgilide hatırladığım kadarıyla başka bi sorun yok forum içinde ki konularda

anladım tmm denerim büyük ihtimal olur kaldırılmıyor dimi kaldırmaya çalıştım yok kaldırılsa belki oda olabilir çok sayıda harita uygulaması yüklüyorsunuz diyor yüklenirken

kaptan23

kaptan23

Üye
kaldırılmıyor zaten

cihangir15

Üye
    Konu Sahibi
tmm teşekkür ederim

weareyoung

weareyoung

Üye
telefona hard format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt