Subway Surfers v1.7.3 Sınırsız Para Modlu APK Yeni Sürüm Geldi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

zassaz898

zassaz898

Üye
temple run içinde varmı ?

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye

paimai

Üye
Double coins icin hile varmi ksrdesim

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Tesekkurler

avengers4

Üye
Eline sağlık kardeşim

kaan46e

Üye
Beklediğim sürüm :) Acaip bağımlılık yapıyor, teşekkür ederim Hocam.

DePReSF35

Üye
Yukledim arkadaslar sorunsuz calisiyor.. tskler...

HilmiÇınar

Üye
Merhaba. ben bu oyunu google play store'dan sorunsuz indirip oynayabiliyorum. son sürüm olan Rio yu da indirdim sorunsuz çalışıyor. yalnız sizin vermiş olduğunuz hacked versiyonu telefon bozuk olarak görüyor ve paket ayrıştırma hatası veriyor. bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim?.. herhangi bir çözümü mevcut mu acaba?

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi

ahmer07

Üye
ş3 kullanıcısıyım altın fazla birikmedi icin tamamen sildim oyunu smdi bu hileli sürümü indirmek icin ne yapablrm anlatrmsnz market linkindn indirdigmde ayni hilesiz oyun oluyor.hileyi ayreten aktifmi edililyor bilgilendirirseniz sevinirim.

ahmer07

Üye
.eski sürümü altn zor toplandgi icn sildm bu hileli sürümü market linkinden indiriyorum gene ayni hile aktif dgl tam olarak nasl yapıcm yardmci olurmusunz.

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
ş3 kullanıcısıyım altın fazla birikmedi icin tamamen sildim oyunu smdi bu hileli sürümü indirmek icin ne yapablrm anlatrmsnz market linkindn indirdigmde ayni hilesiz oyun oluyor.hileyi ayreten aktifmi edililyor bilgilendirirseniz sevinirim.
kardeşim ilk önce eski sürümünü kaldırıyorsun (aldığın puan siliniyor unutma).sonra burdaki apkyi telefon'a kuruyorsun ve oyunu açıp istediğin eşyaları alabiliyorsun...

- - - Eklendi - - -

.eski sürümü altn zor toplandgi icn sildm bu hileli sürümü market linkinden indiriyorum gene ayni hile aktif dgl tam olarak nasl yapıcm yardmci olurmusunz.
eski sürümünü kaldır ve burdaki apyi kur :oke:

aLLy_

aLLy_

Üye
:tşk:

AndroiD00

Üye
sen bir harikasın dostum

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar oyunlara hile yöntemi buldum forumda paylaştım, onaylanır ise takip edersiniz ;)

sopsop

Üye
Kardeşim, Bu Tarz Ve Buna Benzer Hiçbir Siteye Üye Değilim Fakat.. Yorum Yazmak İçin Sadece Üye Oldum..
Kardeşim.. Tebrik Ederim.. Eline,Yüreğine Sağlık... Süpersin. Fakat Yeni Güncellemelerdede Hile Çıkarırsan Seviniriz.. =)

KayraBey

KayraBey

Üye
İndirdim ama v1.7.2 çıktı.

Üst Alt