internet download manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
internet download manager
arkadaşlar bu idman ile indirme yaptığmda daha doğrusu indir dediğmde isim hep videoplayback olarak geçiyor ve şarkı yada videoları karıştırıyorum .çözebilirmiym

fk555897

fk555897

Üye
İndirdikten sonra değiştirebilirsin,

restmod

restmod

Üye
Indirmeye tikladiktan sonra gelen bi pencere var indir diye onayliyosun o sirada ismini degistirebilirsin

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Indirmeye tikladiktan sonra gelen bi pencere var indir diye onayliyosun o sirada ismini degistirebilirsin

arkadaş siz sorun anlamadınız ,şarkı değiştirince yada 2-3 şarkı açınca hangisinin hangisi olduğunu bilmiyorum .sorun bu

restmod

restmod

Üye
He ona yapcak bise yok tek tek acican

qLaMoR

qLaMoR

Üye
[/URL][/IMG]
indirmeyi başlar demeden önce mavi ile taranmış yerden ismini değiştire bilirsin ...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
[/URL][/IMG]
indirmeyi başlar demeden önce mavi ile taranmış yerden ismini değiştire bilirsin ...

kardş uğraşmışsın saol ama sorun tam olarak o değl .ben youtubede şarkı değştiriyom ve indirmeye bşlat dediğmde 3-4 video çıkıyor ve hpsinde videoplayback yazıyor.hangisinin hangisi olduğunu karıştırıyorum

restmod

restmod

Üye
Anladim simdi sen ard arda baska videoya geciyosun ama program onceki linkleride gosteriyo simdi videoyu gececegin zaman o yesil cubugun yaninda carpi isareti var ona tiklayip kapa oyle yeni videoya tikla gene cikarsa onda 360p 480p falan yazar oda istedigin kalitede indirirsin onu anlatiyo yani hepsi ayni video ama yeni videoya gecmeden once carpiya basip o cubugu kapa

ümran

Üye
    Konu Sahibi
Anladim simdi sen ard arda baska videoya geciyosun ama program onceki linkleride gosteriyo simdi videoyu gececegin zaman o yesil cubugun yaninda carpi isareti var ona tiklayip kapa oyle yeni videoya tikla gene cikarsa onda 360p 480p falan yazar oda istedigin kalitede indirirsin onu anlatiyo yani hepsi ayni video ama yeni videoya gecmeden once carpiya basip o cubugu kapa

tamam saolun denerim

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
cok memnunum indirmehizimi 8e katadi..

qLaMoR

qLaMoR

Üye
heee yanlış anlamışım onda videoları biriktirir youtubede o sorun var öbürüne geçmeden öncekini indiriceksin o zaman ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt