20 yıl sonra hangi işletim sistemi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
20 yıl sonra hangi işletim sistemi ?
20 yıl sonra sizce hangi işletim sistemi dünya da bir numara olacak?

cimbom04

cimbom04

Üye
bilmek icin falci olmak lazim bence

HAM ZA

HAM ZA

Üye
20 değilde 5-6 yıla kadar windows phone 1.olur bence :hmmm

• Beğen
Tepkiler: key43
MrExpert

MrExpert

Üye
5 yıl önce olmayan işletim sistemlerinin 5 yıl sonra olacağı garantide değil değilki 20 yıl sonra...

nalcam22

nalcam22

Üye
bnce 20 yıl sonra linux çok gelişir windowsuda geçer belki mobile iner ozamana kadar

Türe

Türe

Üye
Bilemiyorum ama android baştan yazilmadigi surece donanim canavari olarak bu sekilde devam etmez. iOS da klasikliklerden vazgecmeli. Wp ye gelirsek kişiselleştirilebilirligi artirmak zorundalar. Daha arkaplana resim bile atayamiyoruz. Bunun disinda marketi de gelistirmek zorundalar. Ubuntu bana karisik geldi acikcasi. Bb ye gelirsek o kadar omrunun olacagini düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Xelord
saruman_me

saruman_me

Üye
20 yıl sonra sistemlerve cihazla fazlasıyla akıllı olur ve şimdiki sistemler akıllarda dahi kalmaz..:oke:

danger6800

danger6800

Üye
Bekleyip,göreceğiz.Tahminen:Windows phone

MaxipmaN

Üye
symbian 1. olacak :D

CasuS_87

CasuS_87

Üye
20 yılı bilmem de 1 2 seneye wp yükselir baya :)

erko merko

erko merko

Üye
Ya Android olur yada İos diğerlerinin hiç şansı yok.

kaptan23

kaptan23

Üye
simbiyan öldü :ağlarım:android çıktı mertlik bozuldu yapacak birşey yok

sefaturut

Üye
Telefon olarak bilemem ama ben kendimden o kadar eminimki 20 yılda geçse 30 yılda geçse Windows işletim sistemini devirecek bir sistem tanımıyorum ben bütün bilgisyarlara bakın klavyelerinden Windows amblemi bütün programlara bakın hepsi Windows için üretiliyor Linux telefon olarak iyi bir işletim sistemi ama bilgisayarda Windowsun üzerine tanımam.

kaptan23

kaptan23

Üye
Telefon olarak bilemem ama ben kendimden o kadar eminimki 20 yılda geçse 30 yılda geçse Windows işletim sistemini devirecek bir sistem tanımıyorum ben bütün bilgisyarlara bakın klavyelerinden Windows amblemi bütün programlara bakın hepsi Windows için üretiliyor Linux telefon olarak iyi bir işletim sistemi ama bilgisayarda Windowsun üzerine tanımam.
o zaman kodlar hakkında bi bilgin yok linux açık kaynaklı bi işletim sistemi yani kendin dahi sistem üzerinde değişiklik yapabilirsin aynı zamanda virüslere karşı aktif kendi savunma duvarı var ve en az etikilenen işletim sistemi windows kapalı kaynaklı olduğu için kullanıcıyı kısıtlamak ta ve sürekli kendi içinde hata vermekte linux da böyle bi hata alma olayı çok azdır neyse zevktir.

PriZm

PriZm

Üye
Ubuntu Touch OS.Uygulama geliştiricilerinden destek gelirse ortalığı yıkar.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
kimse bilemez android nasıl böyle patlama yaşadıysa başka işletim sistemi nie olmasın

lordufuk

lordufuk

Üye
Vallahi bizler falcı malcı değiliz :) ama tahminen wp yükselir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Açık kaynak kodlu sistemlerin ömrü her zaman uzun olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt