WP 8 Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
bu benim tahminim gercekleşmeyebilirde yani. Ama Nokia bu yıl ki Nokia World etkinligini boş gecmez ve cok iyi bir cihaz duyuracaktir.

Peki şu 25 Şubatta olacak MWC'de daha kesin bilgiler elde edebiliriz değil mi ? Bu 2 telefon için

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

buyuk ihtimalle bişeyler belli olur.

Tamam o zaman. O gün buralarda sizi bekliyor olacağım :D Gerçekten çok faydalı bilgiler veriyorsunuz. Baya donanımlısınız. Siz ve bulutsuzgece gerçekten iyi iş çıkarıyorsunuz. Her şey için şimdiden teşekkürler.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:evet:

hiphop8

Üye
Turkcell'den aldığım 920'me Portico geldi. Haberiniz olsun. Yalnız kendi düşmedi. Ayarlar kısmından güncelleştirmeleri denetle dedim ve öyle gördü. Ben yapmasam daha geleceği yokmuş. :D

theruhix

Üye
hocam bu wpblue mesela 920 aldğmda onada gelirmi yoksa wp 8 de wp 7 gbi ellerimizdemi patlıycK yNi wpblue çktğnda bizde geçebilecekmiyiz ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
hocam bu wpblue mesela 920 aldğmda onada gelirmi yoksa wp 8 de wp 7 gbi ellerimizdemi patlıycK yNi wpblue çktğnda bizde geçebilecekmiyiz ?

Eğer önümüzdeki 1 sene içerisinde çıkarsa muhtemelen yükseltme desteği vereceklerdir.

theruhix

Üye
İnş verirler yoksa elimzde kalacak wp.8 ve bir çok uygulama tkrar yazlmak yada wp blueyi destkleyeck şeklde yenilenmeli e bu da magazaya darbe vurmaz mı

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye

wifi ile problemi olanlar buraya baksın wifi>ileri ayarlar kısmında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt