Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iPad uzmanlarına bi sorum olacak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KD1907
Üye
Konu Sahibi
iPad uzmanlarına bi sorum olacak
Ya bişi sorcam ben pc den ipa uzantılı oyun indirsem itunes ile ipad e aktara bilirmiyim sizce?
fk555897
Üye
Arkadaşım herhangi bir oyunu iPad ine eğer jailbreak sız ise yükleyemezsin. Sana önerim 25pp adlı program. Program ve kullanımı sitede olacaktı. Biraz araştırırsan bulursun.
Arkadaşım herhangi bir oyunu iPad ine eğer jailbreak sız ise yükleyemezsin. Sana önerim 25pp adlı program. Program ve kullanımı sitede olacaktı. Biraz araştırırsan bulursun.
Biliyorum zaten şu an o programdan oyun indiriyorum biraz sonra ipada atıcam ama bieye takıldım nba 2k13 ve battlefield 2 yi indir diyorum öyle duruyor 0da sence neden olabilir?
fk555897
Üye
O biraz bekledikten sonra indiriyor. Bende de öyle oluyor sonradan açılıyor.
Of seninki çok hızlıymış ya ben gta vice city i indiriyorum şu an yarım saat oldu daha yüzde 40-45 i doldu
fk555897
Üye
Ben gta vice city i indirmeni önermem. ipad de güzel oynanmıyor. Modern Combat 4 ü indir. Ha bu arada ben 25pp den tek bir oyun indirdim o da gta vice city onun yanı sıra diğer program ve oyunları appstore dan indiriyorum.
KD1907
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya furkan yuvarlak içine alıp okla gösterdiğim hataları nasıl düzeltebilirim yardım edebilirmsn?
fk555897
Üye
Onu bilmiyorum 25pp nin anlatıldığı konuda yazarsan cevap verirler.