Galaxy s3 4.1.2 Batarya sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 4.1.2 Batarya sorunu
Merhaba arkadasla ben telefonumu alali yaklasik 5 gun oldu basta 4.1.1 surumu yukluydu bataryasi gayet iyi ve guzel gidiyordu ama bi gece telefondan 4.1.2ye guncelledim ve sarja taktim sabah telefonumu actim kullaniyorum her 4dkde falan sarj gidiyor ustelik 3gyi falan kapattim ekran parlakligida en dusukte kuzenimdede var ayni telefon 4.1.1 yuklu onda gayet iyi gidiyo sarji fabrika ayarlarina geti getircem sorun duzelirmi

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
bi dene kardeşim olmazsa servise götürebilirsin

alien97

alien97

Üye
evet 4.1.2 de oluyor olmadı eski sürüme geri dönersiniz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
eski sürüme dönderme recoverye girmeyi öpren wipe data wipe cachehe yap adavancedden wipe dalvik cache wipe battery stats yap düzelir

Violonist

Üye
Aynen wipe leri yap düzelir. 4.1.2 yükleyince şarj çok güzel gidiyordu. Sonra 59 mb lik güncelleme yaptım. Şarj çok kötü oldu sonra wipe leri yaptım suan gayet iyi.

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaslar bu wipe ayarlarini nasil yapacam bi anlatirmisiniz bana ben daha yeniyim androiddede :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Telefonu kapat ses açma ev ve güç tuşuna basılı tut menü açılır ses tuşuyla aşağıya in wipe data factory reset var üstüne gel büyük ihtimal güç tuşuyla basılıyor orjinalde olmazsa ev tusuna bas acilan yerde yes'e gel yine guc tusu islemi yapar sonra aynisini wipe cache icin yap ve reboot de

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim şöyle bi sorun var wipe data factory reset yapınca telefon sıfırlanıyo galiba doğrumu? :/

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Resim şarkı ve rehberini yedekle bilgisayarına

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...