İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bana yardım eden arkadaşlar ne oldu bilmiyorum 4 şarzımı ettikten sonra video vr ara sıra interneti kullanmama rağmen hele her yerde wifi aradım 19 saatde %60 kaldı sizce iyimi :) 8 saat uyku desek uyurken %6 sı gitti nedense.iyimi?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
:evet: sıfırlama yaptın mı?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Sıfırlama yapmadım :) şuan 53 de 20 saat geçti rekor yapacak kendi çapımda :D resetlemeye gerek kalmadı sanırım ama Full güç tasarrufu modunda zararı olur mu çünkü ileri düzey ayarlarında her zaman yanında önerilmez yapıyor. Güç tasarrufunun etkisi sadece orada yazdığı gibi uygulamalar yalnızca açtığınızda çalışıp, hotmailinizi kendiniz eşitlersiniz diyor sadece bunu yoksa başka bir şey yaparmı çünkü aldığımdan beri telefonu güç modunda kullanıyorum :) cook cimriyim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
benim demin açtığım konuyu sildinmi hocam ? :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
sitenin reklamını verdim diyemi konuda :D :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sıfırlama yapmadım :) şuan 53 de 20 saat geçti rekor yapacak kendi çapımda :D resetlemeye gerek kalmadı sanırım ama güç tasarrufu modunda zararı olur mu çünkü ileri düzey ayarlarında her zaman yanında önerilmez yapıyor. Güç tasarrufunun etkisi sadece orada yazdığı gibi uygulamalar yalnızca açtığınızda çalışıp, hotmailinizi kendiniz eşitlersiniz diyor sadece bunu yoksa başka bir şey yaparmı çünkü aldığımdan beri telefonu güç modunda kullanıyorum :) cook cimriyim

Sevindim, aynen öyle eşitleme işlemini manuel yapmak zorundasın. Tasarruf modunu açmadan mail gelip gelmediğini daha az veya yalnızca istek üzerine kontrol edecek şekilde ayarlayabilirsin. Ayarlar/E-posta+Hesaplar/İlgili e-posta hesabın/Yeni içeriği indirme sıklığı ayarını değiştirin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet hem reklam hem kopyala yapıştır alıntılar forum kurallarına aykırıdır normalde uyarı ve tekrarı halinde ceza gerektirir fakat senin iyi niyetle bunu yaptığını bildiğim için konuyu kaldırmakla yetindim:oke:.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ben e postaya hiç girmiyorum zaten hiç gelmesin daha iyi.. O olmasa yani e posta arka planda çalışmasa belki tasarruf mpdunu kapatabilirim yada e posta gibi şeyleri. O ayarlarda nasıl kapatabileceğimi bulamadım

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya o ayarları yapmak için güç tasarrufunu kapattım batarya 44 tu, 3-4 Dakka bile geçmedi 40 oldu. Off ya yine moralim bozuldu .s .s

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben e postaya hiç girmiyorum zaten hiç gelmesin daha iyi.. O olmasa yani e posta arka planda çalışmasa belki tasarruf mpdunu kapatabilirim yada e posta gibi şeyleri. O ayarlarda nasıl kapatabileceğimi bulamadım

Kullanmıyorsan güç tasarrufu seçeneğini açık yapabilirsin. Böylece pil ömrü uzamış olur.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ekranın ışığı daha soluk oluyor. Ne bilim ayarları var ama otomatikte kullanıyorum. Hem c7 vardı benim internette 3g çekmiyordu güç tasarrufu modunda h çekiyordu. Buda öyleyse kotu olur. Birkez daha şarz edeyim bıraktırdığımdan itibaren güç modunu kapatıcam bakalım ne kadar gidecek..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Daha düzene girer onun şarjı takmayın o kadar ;)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Insallah girer

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Bizim konuda bir ara üst olsa diyorum hani :hmmm

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben dediğim gibi şarz ettim güç tasarrufunu kapattın bakalım nasıl gidicek. Dua edin :) haber vereceğim..

m_kan

m_kan

Üye
micro sim kart mı yoksa sadece sim kart girişi mi var hem arka kapağı sağlam mı

danger6800

danger6800

Üye
Arkadaşlar Nokia lumia 620 kullananlara sorum olacak.Kasmalar oluyor mu?Şarjı kaç gün gidiyor? ve kaç mb ram boşta kalıyor?

• Beğen
Tepkiler: cs_oyuncu1

Üst Alt