3GS ile Nokia 700 Tks ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
3GS ile Nokia 700 Tks ?
Benim 3gs telefonum var bir arkadaşımında nokia 700 ü var ben artık İOS ten bıktım Niye diye Sorarsanız çok kısıtlamalı bir sistem diyeceksinizki jb yap aldığımdan beridir jbli ama hala kısıtlamaların pekte önüne geçilmiyor Neyse Sizce mantıklımı benim cihaz 9 aylık onunkisi ise daha 2 aylık Benim oyun uygulama ile işim olmaz sadece film izleyip internete girerim birde ufak tefek müzik sizce değiştirmelimiyim ? Pişman olurmuyum not: Ekrn boyutu önemli değil ... :hmmm

Kerim.

Kerim.

Üye
Olursun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sakın böyle bir şey yapma 3gs kat kat daha iyidir. :oke:

Samet.25

Her Türlü 3gs

- - - Eklendi - - -

Satıp başka bir androide mi geçsem :hmmm

satıp üstüne para koyabılırsen öyle gec yoksa 400 500 tl lık androidde senın ısıne yaramaz pişman olursun android alacaksan bana göre en az s2 al

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence bir an önce 3gs'i satıp başka bir telefona geç çünkü apple her yeni iphone modeli çıkardığında bir önceki model eskimiş oluyor apple istemediğine göre bence lumia 920 veya lumia 820 düşünebilirsin :oke:

MaxipmaN

Üye
symbianda bi ton kısıtlama var fp2 kullananlara sor tarayıcılar berbat sakın takas etme

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
bence bir an önce 3gs'i satıp başka bir telefona geç çünkü apple her yeni iphone modeli çıkardığında bir önceki model eskimiş oluyor apple istemediğine göre bence lumia 920 veya lumia 820 düşünebilirsin :oke:

Wp daha yeni birazdaha vakti var şimdilik düşünmüyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

symbianda bi ton kısıtlama var fp2 kullananlara sor tarayıcılar berbat sakın takas etme

Okada kötümü ya ??? :hmmm

fk555897

fk555897

Üye
Bence Nokia 700 e geçmen daha iyi olur ama ben olsam iPhone dan vazgeçmem

Bu linkten karşılaştırmalarına bakabilirsin. Ama bence almışken daha iyi bir telefon al.

ChasingTheSun

Üye
sana soyle diyeyim ben nokiadan 3gse gecmek için bi tarafımı yırtıyorum :D :D ama telefonu 3 ay önce aldım değiştiremiyorum iştr.sakın öyle bişey yapma cok zararlı cıkarsın

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Sakın takas etme.IOS un kısıtlamalarından sıkılmışsın ama o akıcılık hangi işletim sisteminde var?. İlla değiştirmek istiyorsan satıp üsüne para ekleyerek s2 al derim.

OPC

OPC

Üye
Kesinlikle etmeyin :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sakın takas etme.IOS un kısıtlamalarından sıkılmışsın ama o akıcılık hangi işletim sisteminde var?. İlla değiştirmek istiyorsan satıp üsüne para ekleyerek s2 al derim.

wp'de var o akıcılık :ehe

lordufuk

lordufuk

Üye
akrabam nokia 700 luşşanıyor fena değil ama ondada kısıtlamalar mevcup nede olsa symbian öldü artık

godofnight

godofnight

Üye
Hiç symbiana bulaşma berbat birşey nokia da elini çekti artık zaten.Bence sen 3gsyi sat 2.el başka güzel telefon al veya sıfır :)

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Takas Etmekten Vazgeçtim Konu kitlenebilir :)

Türk-X

Türk-X

Üye
3gs iyidir :oke:

uNdeRqr0unD

uNdeRqr0unD

Üye
Eğer uygulama-oyun yönünden fazla istekli değilsen,kesinlikle 700.Daha hızlı işlemci,daha iyi kamera,kamera flaşı,2kat hızlı veri aktarımı,flash lite,ekran parlaklığı,nokia 700 hd video çekerken 3gs vga çekiyor,pixel fazlalığı.iphone'un iyi yanları ekran büyüklüğü ve uygulama sayısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt