[Perfect] new Color1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
[Perfect] new Color1
sizce nasil olmus?

indir:

• Beğen
Tepkiler: stephen9, yesilyol22, yutkun ve 4 diğerleri

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Güzel :tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
eline sağlık güzel olmuş

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Teşekkürler..
Fark Ettiğim Şey

Başarılar :oke:

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :) .....evet restart yapinca duzeliyor

asigsasi

asigsasi

Üye
vay kardeşim sonunda yaptın ha güzel olmuş ellerine sağlık :oke:

ErSin9006

Üye
tasarımlar çok harikada şöyle bişey düşünüyorum klasör olarak açtımız dosyalar içinde güzel bi ikon konsa sonra belleden bi türlü kaldıramadımız shazam toplu taşıma araç modu vs gibi klasörler içinde bir ayar verilse temada vede arkaplanların özellikle msj lara girdimizde göz alıcı ya da yazıları göstermeyen türden olmasa çok çok süper olur bu ayrıntılara dikkat edilirse tadından yenmez bence

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
tasarımlar çok harikada şöyle bişey düşünüyorum klasör olarak açtımız dosyalar içinde güzel bi ikon konsa sonra belleden bi türlü kaldıramadımız shazam toplu taşıma araç modu vs gibi klasörler içinde bir ayar verilse temada vede arkaplanların özellikle msj lara girdimizde göz alıcı ya da yazıları göstermeyen türden olmasa çok çok süper olur bu ayrıntılara dikkat edilirse tadından yenmez bence

afedersin kardes yazdigini 3 kez okudum tam anlamadim ne tur tema istediyini,kusura bakma Azeri oldugum icin biraz zorluk cekdim :)

uribaju

uribaju

Üye
ikonlar güzelmiş güzel tema yapmışsın devamını bekleriz

ens_clk

Emeğine sağlık :tşk:

ErSin9006

Üye
afedersin kardes yazdigini 3 kez okudum tam anlamadim ne tur tema istediyini,kusura bakma Azeri oldugum icin biraz zorluk cekdim :)
özümüz bir olsun ;) bu nokia bellede shazam falan temayı uygulasan bile orjinalde nasılsa öyle kalıyor onun gibiler içinde temaya ekleme yapsanız demek istedim arka planları gözü yormayacak yazıların okunmasını engellemeyecek şekilde olursa demiştim birde yeni klasör oluşturdumuz da sarı bi klasör çıkıyor onun yerine profesyonel temaya uygun birşey çıksa demek istedm umarım anlatabildm kendimi :)

yutkun

yutkun

Üye
eline saglık güzel olmuş başarılar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
özümüz bir olsun ;) bu nokia bellede shazam falan temayı uygulasan bile orjinalde nasılsa öyle kalıyor onun gibiler içinde temaya ekleme yapsanız demek istedim arka planları gözü yormayacak yazıların okunmasını engellemeyecek şekilde olursa demiştim birde yeni klasör oluşturdumuz da sarı bi klasör çıkıyor onun yerine profesyonel temaya uygun birşey çıksa demek istedm umarım anlatabildm kendimi :)

evet anladim ama ben bu temayi kullaniyorum ve shazam ikonu kendim temaya ayarladigim gibi olmus,yaani ikon degisiyor,belki sende shazamin surumu baska oldugundan ikon degismiyordur ....
Ve evet calismalarim devam ediyor senin istediyin gibi bir tema yapmaya calisirim :)

- - - Eklendi - - -

eline saglık güzel olmuş başarılar

tesekkurler kardes

- - - Eklendi - - -

ikonlar güzelmiş güzel tema yapmışsın devamını bekleriz

tesekkurler,devami gelecektir :)

- - - Eklendi - - -

Emeğine sağlık :tşk:

tesekkurler

tempestshine

tempestshine

Üye
Çok güzel olmuş.Eline sağlık :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt