Muzhiwan.com Ücretsiz Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Suan mobil deyim anlasilan turbobit link ceviricisi olan gturbobit sistemi degistirmis reklam izle diyor linkleri duzenlerim en kisa zamanda istedigin oyunu soyle ilk siraya onu ekliyim

Kirk Lee

Üye
Suan mobil deyim anlasilan turbobit link ceviricisi olan gturbobit sistemi degistirmis reklam izle diyor linkleri duzenlerim en kisa zamanda istedigin oyunu soyle ilk siraya onu ekliyim

Google ile aratınca birkaç oyun daha çoktı torrentte, 2k13 falan var. aşağıdaki kelimeleri google ile aratabilirsin:

site:burnbit.com gpk

aviatorcihan

Üye
hepsi süper teşekkürler

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Onlarida ben ekledm zaten konudakileri buoursun

evo_24

Üye
Bu oyunlar polypade yüklenir mi?Polypadde yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.Android 4.1 kullanıyorum.Sd kartım yok.

- - - Eklendi - - -

Bu oyunlar polypade yüklenir mi?Polypadde yeniyim yardımcı olursanız sevinirim.Android 4.1 kullanıyorum.Sd kartım yok.

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Yüklenir telefon hafızanı kullanabilirsin

legand25

Üye
Most wantedi kurdum ama yazılar cince o nasıl düzelir

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan

Kirk Lee

Üye
Nexus 4 için: GTA Vice City, Aspalt 7, Modern Combat zero hour 4 rahatlıkla çalışmaktatır. Paylaşımı yapan PME 4L'ye teşekkür ederim.

Mümkünse yeni eklenen oyunlarda .gpk uzantılı olsun...

CrazyMan07

Üye
Merhabalar öncelikle ellerinize sağlık en iyi oyunlar mevcut.Ben Mortal Combat 4 ve GTA Vice City'i indirdim. diğeri mükemmel çalışıyor fakat GTA yı yükledikten sonra başlarda açılmadı daha sonra ertesi gün son bi dener silerim dedim açıldı oyun koşarak istediğim kadar oynayabiliyorum fakat araca bindikten az sonra oyun donarak telefona res attırıyor bir bildiği olan var mı?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 için: GTA Vice City, Aspalt 7, Modern Combat zero hour 4 rahatlıkla çalışmaktatır. Paylaşımı yapan PME 4L'ye teşekkür ederim.

Mümkünse yeni eklenen oyunlarda .gpk uzantılı olsun...

:rica:

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş Nexus 4-Galaxy Nexus Bu oyunları açarmı

biberius

Üye
çok teşekkürler :oke:

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş Biliyorsunki Nexusa SD kart takılımıyo Oyunu Nasıl yüklicez