Uygulama Need For Speed Most Wanted hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
    Konu Sahibi
Need For Speed Most Wanted hafıza sorunu
Selam Arkdaşlar ben samsung galaxy w kullanıcısıyım nfs most wanted i yükledim telefonuma ama hafızanız yetmiyor diye uyarı geldi bende 16 gb lik yeni bir hafıza kartı aldım fakat gine aynı sorunu yaşıyorum bi yardım edermisiniz ?? LÜTFEN

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkdaşlar ben samsung galaxy w kullanıcısıyım nfs most wanted i yükledim telefonuma amahafızanız yetmiyor diye uyarı geldi bende 16 gb lik yeni bir hafıza kartı aldım fakat gine aynı sorunu yaşıyorum bi yardım edermisiniz ?? LÜTFEN

-Emre

-Emre

Üye
cm9 veya 10 kullanıyorsanız ayarlar/depolama secenek yapılandırma dahili hafızayı kullan işaretleyin cihazı yeniden baslatirsaniz hafıza kartıyla sdcardı değiştirmiş olursunuz ancak böyle yapılabilir stocktaysaniz da swap yapmanız lazım yoksa kendi hafızası yetmiyor

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
    Konu Sahibi
çok saolasın hocam yanlız ben biraz acamiyimde stock ta nasıl swag yapıcaz biraz açarmısınız

-Emre

-Emre

Üye
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/galaxy-w-i8150-gb-ics-ve-jb-icin-vold-fstab-swap-cwm-yontemi-eklenmistir-9-694393.html#post5760019 buradan yapabilirsiniz =)

DangerousTR

Üye
Telefonu root'layıp directory blind programını kullanırsan çözersin...Forumda konu mevcut yeni üye olduğum için link veremiyorum...
Android Uygulama/Android Sistem Araçları Bölümünde konu mevcut oraya bak...Kolay gelsin..

Kerim.

Kerim.

Üye
cm9 veya 10 kullanıyorsanız ayarlar/depolama secenek yapılandırma dahili hafızayı kullan işaretleyin cihazı yeniden baslatirsaniz hafıza kartıyla sdcardı değiştirmiş olursunuz ancak böyle yapılabilir stocktaysaniz da swap yapmanız lazım yoksa kendi hafızası yetmiyor
Emre cok sagol ya ben bunu bilmiyodum:ahbende cm9 voldfstab degistiriyodum onla ugrasmiyorum artik cok saol:D

-Emre

-Emre

Üye
önemli değil =)

FrukoFurkanZ

FrukoFurkanZ

Üye
    Konu Sahibi
çok saolun :d:

-Emre

-Emre

Üye
ben pek sevmedim o programı ya swap yaptım gitti bi de ramexpender. ohhh mis

bensukru

Üye
Emre cok sagol ya ben bunu bilmiyodum:ahbende cm9 voldfstab degistiriyodum onla ugrasmiyorum artik cok saol:D

Arkadasim ben cm10 jb kullaniyom ama depolama da secenekler kisminda yalnizca usb bilgisayar baglantisi falan yaziyor dedigin gibi seceneklerde oyle bi secenek yok baska yerden mi giriyon oraya ben ayarlar+ depolama + secenekler tusuna basiyom bulamadim bi yardm etsen cok makbuule gecer dostum ;)

munzur02

Üye
slmlar yeni üyeyim fazla bilgim yok ama most wanted yüklemeye calıstım basarısız oldu galaxy I9003 android 4.1.2 kullanıcısıyım hafıza sorununu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirim.

munzur02

Üye
turkce yazin lutfen birde hafiza kartinin 5.5gblik kismini telefona aktardim sozde hafiza kartim 3.22.gb a dustu ama telefon hafizasi degismedi onuda nasil duzeltirim

- - - Eklendi - - -

emre sen bu konularda gayet bilgilisin sanirim yardimci olurmusun

eriki

Üye
yaptığın programla değiştirmen lazım

Üst Alt