Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaNeed For Speed Most Wanted hafıza sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
FrukoFurkanZ
Üye
Konu Sahibi
Need For Speed Most Wanted hafıza sorunu
Selam Arkdaşlar ben samsung galaxy w kullanıcısıyım nfs most wanted i yükledim telefonuma ama hafızanız yetmiyor diye uyarı geldi bende 16 gb lik yeni bir hafıza kartı aldım fakat gine aynı sorunu yaşıyorum bi yardım edermisiniz ?? LÜTFEN
FrukoFurkanZ
Üye
Konu Sahibi
Selam Arkdaşlar ben samsung galaxy w kullanıcısıyım nfs most wanted i yükledim telefonuma amahafızanız yetmiyor diye uyarı geldi bende 16 gb lik yeni bir hafıza kartı aldım fakat gine aynı sorunu yaşıyorum bi yardım edermisiniz ?? LÜTFEN
-Emre
Üye
cm9 veya 10 kullanıyorsanız ayarlar/depolama secenek yapılandırma dahili hafızayı kullan işaretleyin cihazı yeniden baslatirsaniz hafıza kartıyla sdcardı değiştirmiş olursunuz ancak böyle yapılabilir stocktaysaniz da swap yapmanız lazım yoksa kendi hafızası yetmiyor
FrukoFurkanZ
Üye
Konu Sahibi
çok saolasın hocam yanlız ben biraz acamiyimde stock ta nasıl swag yapıcaz biraz açarmısınız
-Emre
Üye
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/galaxy-w-i8150-gb-ics-ve-jb-icin-vold-fstab-swap-cwm-yontemi-eklenmistir-9-694393.html#post5760019 buradan yapabilirsiniz =)
DangerousTR
Üye
Telefonu root'layıp directory blind programını kullanırsan çözersin...Forumda konu mevcut yeni üye olduğum için link veremiyorum...
Android Uygulama/Android Sistem Araçları Bölümünde konu mevcut oraya bak...Kolay gelsin..
cm9 veya 10 kullanıyorsanız ayarlar/depolama secenek yapılandırma dahili hafızayı kullan işaretleyin cihazı yeniden baslatirsaniz hafıza kartıyla sdcardı değiştirmiş olursunuz ancak böyle yapılabilir stocktaysaniz da swap yapmanız lazım yoksa kendi hafızası yetmiyor
Arkadasim ben cm10 jb kullaniyom ama depolama da secenekler kisminda yalnizca usb bilgisayar baglantisi falan yaziyor dedigin gibi seceneklerde oyle bi secenek yok baska yerden mi giriyon oraya ben ayarlar+ depolama + secenekler tusuna basiyom bulamadim bi yardm etsen cok makbuule gecer dostum
munzur02
Üye
slmlar yeni üyeyim fazla bilgim yok ama most wanted yüklemeye calıstım basarısız oldu galaxy I9003 android 4.1.2 kullanıcısıyım hafıza sorununu nasıl halledebilirim yardım ederseniz sevinirim.
munzur02
Üye
turkce yazin lutfen birde hafiza kartinin 5.5gblik kismini telefona aktardim sozde hafiza kartim 3.22.gb a dustu ama telefon hafizasi degismedi onuda nasil duzeltirim
- - - Eklendi - - -
emre sen bu konularda gayet bilgilisin sanirim yardimci olurmusun