İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Müzik+Video bölümünden yapınız,müzik çalar içerisinden değil ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eyvallah abi
abi bu telefon çok mükemmel bişey ya hele internet hızı bizim abinin bile ağzı açık kaldı benim laptop dan hızlı diyor

buralarda bir yerde sgs3 ile tarayici karşilaştirmasi vardi onu izlemedin sanirim:kop2:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
arkadaşlar sarı lumia 620 ile aranızdayım liste ye ekleyin :)
yanlız birşey soracağım bu xbox hesabımı etkinleştirmek istiyorum kabul et seçeneği sönük basılmıyor sebebi nedir acaba
ön izlemim bu telefon çok mükemmel birşey bu fiyata ekran hizmet hız tasarım bulunmaz niğmet resmen şu bu fiyatdaki android işkencesinden kurtulduk şükürler olsun
nokia yapmış abi ekran bana 4.0 inç gibi büyük geldi valla

Güle güle kullan kardeşim ekledim listeye :)

nurettinakrep

nurettinakrep

Üye
kardeş hayırlı olşsun. 3g şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut mu cihazda teşekkrüler...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kardeş hayırlı olşsun. 3g şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut mu cihazda teşekkrüler...

Görüntülü görüşme şu an hiçbir Lumia cihazı için mevcut değil.
Ancak önümüzdeki günlerde aktif edilmesi bekleniyor.

cptaincnr

cptaincnr

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım kuzen ve malesef eşleştirmeme rağmen paylaş a tıkladığımda bluetooth seçeneği çıkmadı. Hatta ilginçtir kullanım kılavuzunda ki yönergeleri izledim orda yazan telde yok. Nokia müzik uygulaması üzerinden açtığımda müzik dosyasını paylaş seçeneği mevcut ondada sadece sms mail ve sosyal ağlar var sırasıyla. Iphone dan paylaşım darlığından uzak dururken wp da bizi kısıtlamaz umarım böyle bişeyle..

- - - Eklendi - - -

Aga o dediğini eskiden yapardıkda şimdi utanırım milyar üzeri değer biçilen telefona bataryası oynamasın diye kağıt sıkıştırmaya =)

- - - Eklendi - - -

Evet önce bluetoothla telleri eşleştir sonra Müzik+ Video sekmesine gir oradan şarkılar sekmesine ekranı kaydır ve parçanın üzerine basılı tuttuğunda paylaş a tıkla ve bluetoothu seç... Vay arkadaş altı üstü bi şarkıyı bluetoothla göndericez naptı bunlar ya Nokia böyle işleri basite indirgediği için çok zaman kullanılabilirliği tartışılmazdı ama sanırım öyle devam etmeyecek bu durum :S Çok garip.. Hele rehbere numara eklemek tam 4 adımda gerçekleşiyor yoruluyorsun resmen arkadaş =))

gkcll

gkcll

Üye

buralarda bir yerde sgs3 ile tarayici karşilaştirmasi vardi onu izlemedin sanirim:kop2:

yok hiç izlemedim gerçek ten 15 mb yi 48 saniye de indir de eminim bir dk olmadına yok artık dedik resmen

- - - Eklendi - - -

Güle güle kullan kardeşim ekledim listeye :)

teşekkür ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

sağolasın kardeşim
bulutsuzgece nin dediği gibi video aramsı seçeneği yok güncelleme ile gelecek diyor lar

Duran.Y

Duran.Y

Üye
yok hiç izlemedim gerçek ten 15 mb yi 48 saniye de indir de eminim bir dk olmadına yok artık dedik resmen

- - - Eklendi - - -

teşekkür ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

sağolasın kardeşim
bulutsuzgece nin dediği gibi video aramsı seçeneği yok güncelleme ile gelecek diyor lar

Cihazın bir videosunu bekliyoruz artk senden :)

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım kuzen ve malesef eşleştirmeme rağmen paylaş a tıkladığımda bluetooth seçeneği çıkmadı. Hatta ilginçtir kullanım kılavuzunda ki yönergeleri izledim orda yazan telde yok. Nokia müzik uygulaması üzerinden açtığımda müzik dosyasını paylaş seçeneği mevcut ondada sadece sms mail ve sosyal ağlar var sırasıyla. Iphone dan paylaşım darlığından uzak dururken wp da bizi kısıtlamaz umarım böyle bişeyle..

- - - Eklendi - - -

Aga o dediğini eskiden yapardıkda şimdi utanırım milyar üzeri değer biçilen telefona bataryası oynamasın diye kağıt sıkıştırmaya =)

- - - Eklendi - - -

Evet önce bluetoothla telleri eşleştir sonra Müzik+ Video sekmesine gir oradan şarkılar sekmesine ekranı kaydır ve parçanın üzerine basılı tuttuğunda paylaş a tıkla ve bluetoothu seç... Vay arkadaş altı üstü bi şarkıyı bluetoothla göndericez naptı bunlar ya Nokia böyle işleri basite indirgediği için çok zaman kullanılabilirliği tartışılmazdı ama sanırım öyle devam etmeyecek bu durum :S Çok garip.. Hele rehbere numara eklemek tam 4 adımda gerçekleşiyor yoruluyorsun resmen arkadaş =))
.

kağıt sıkıştırdığını kımseye söylemezsin sorun olmaz ;)

gkcll

gkcll

Üye

Cihazın bir videosunu bekliyoruz artk senden :)

zaman bulursam inşallah

1 Saat lik oynama gece 12 den beri açık kalan pile inanılmaz halen %100

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
maşallah diyelim Göksel. Bu cihaz çok dikkat çekecek gibi görünüyor.

m_kan

m_kan

Üye
ya bu telefonu bende almayı düşünüodum da nasıl bi telefon, arayüz ve internet hızı ,kamerası ve bu telefonun fiyatı nedir. bide sar değeri ile yani herşeyinize yetiyor mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya bu telefonu bende almayı düşünüodum da nasıl bi telefon, arayüz ve internet hızı ,kamerası ve bu telefonun fiyatı nedir. bide sar değeri ile yani herşeyinize yetiyor mu

internet hızı oldukça başarılı. Arayuz bilinen wp8 modern arayuzu. Fiyatı Turkcell'de 749TL. Kamerası 5MP af başarılı bir kamera. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisidir lumia620:oke:

gkcll

gkcll

Üye
maşallah diyelim Göksel. Bu cihaz çok dikkat çekecek gibi görünüyor.

sağolasın abi gerçek ten maşallah sabahtan beri oynuyorum %98 oldu bu telefonun giriş seviyeli olduğu na inanmak güç yani bu fiyata sunulan hizmet ekran iphone 5 4.0 inç den büyük :) hız o biçim tabi 5 megapixsel lik kamera dan çok şey beklememek gerek ama sanki 8 megapixsel çok tatmin edici nokia nın sunduğu hizmet ler zaten ortada
nokia işini dürüst yapmış ..

pirenuri

pirenuri

Üye
alan herkese hayırlı olsun f/p olarak en iyi cihazlardan biri .

adana1986

Üye
Slm arkadaşlar 3 gün önce bende lumia 820 aldım.

Ancak kameramda bir sorun var yapay aydınlatma ortamlarında sadece mekanik balastlı floresan ve akkor telli lambanın olduğu ortamlarda kamera dalgalanma yapıyor. Sizdede aynı sorun varmı?

Yoksa telefonu geri vereceğim..

m_kan

m_kan

Üye

internet hızı oldukça başarılı. Arayuz bilinen wp8 modern arayuzu. Fiyatı Turkcell'de 749TL. Kamerası 5MP af başarılı bir kamera. Bu fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan birisidir lumia620:oke:

tmmda arayüz hızı falan nasıl sonra ekran corning gorilla glass mı sonra sağlam bir telefon mu

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye

Benim lumia portico guncellemesiyle gelmis galiba üstteki gibi bi şecenek avr onu sectigimde kilileyince wifi kesilmiyor bunla ilgili problemleri olan vardı bu ayarlara bakın porticodan oncede olabilir ayarlar>wifi>ileri düzey ayarlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sarı lumia620 ile bu klube de uye olmaktan cok mutluyum.

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve Sensation

Üst Alt