Benim Xperia s te orjnal rm war ve 250 boş bazen 310 bile olduğunu gördüm yani :-)

filmler ne alaka onu anlamadım?![]()

alakası bile yok amayani rami yüksek olan bir telefonun video kayıt çözünürlüğüde yüksektir o mantıklan yola çıktım![]()

Bende de 411 var genelde 200mb boşta oluyor fazla oyun oynamıyorum müzik film vs takılıyorum cihaz zaten overclocklu sıkıntı olmuyor ama ileri düzeydeki telefonlar için en az 768mb şart
410 mb bana halen yetiyor:

gio da ne yaptın da kullanılabilir ramı düşürdün zamanında bende gio kullandım en fazla 120-130 lara indirdim kullanılan ramı
terminal den free yazınca ne kadar boş ram var?
gio da ne yaptın da kullanılabilir ramı düşürdün zamanında bende gio kullandım en fazla 120-130 lara indirdim kullanılan ramıİyi bir optimize ile yeter tabi ki. Gio da yapa yapa öğrenmiştim zamanında![]()
terminal den free yazınca ne kadar boş ram var?

gio da ne yaptın da kullanılabilir ramı düşürdün zamanında bende gio kullandım en fazla 120-130 lara indirdim kullanılan ramı
merak ettim doğrusu (:
En önemlisi romlar.valla şu terminal felan yazılım işlerinden anlamıyorum ama bir bakayım
- - - Eklendi - - -
9228 yazıyor
- - - Eklendi - - -
şu telefonda çektiğimiz ekran görüntüleri screenshots yani sd kartta nereye kaydediliyor biliyor musun ?

şu telefonda çektiğimiz ekran görüntüleri screenshots yani sd kartta nereye kaydediliyor biliyor musun ?
9 mb ram boş![]()

9 mb ram boş![]()

110 dan aşağısını bende görmedim. System app epey bir şey siliyordum, az ram kullanan bir launcher adw ex gibi, swap Kernel romlar, scriptler vs çoğu kişinin kullandığı yöntemlerEn önemlisi romlar.