İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Bayrampaşa forum da ki Turkcell mağazasından aldım bugün Bi turkcell e gidip bakacağım diğer 820 lere yada sıfır telefona bataryası sallanıp içerde oynayıp sinir bozmasın diye 50 tl verip şarj kapağı alıcam vay anasını :)

malesef batarya sallanması 820'nin kronik bir problemi. bende de oldu. boşver 50 lira verip kapak alacağına batarya kenarına ufak bir kağıt sıkıştır sorun hallolur :)

gkcll

gkcll

Üye
arkadaşlar sarı lumia 620 ile aranızdayım liste ye ekleyin :)
yanlız birşey soracağım bu xbox hesabımı etkinleştirmek istiyorum kabul et seçeneği sönük basılmıyor sebebi nedir acaba
ön izlemim bu telefon çok mükemmel birşey bu fiyata ekran hizmet hız tasarım bulunmaz niğmet resmen şu bu fiyatdaki android işkencesinden kurtulduk şükürler olsun
nokia yapmış abi ekran bana 4.0 inç gibi büyük geldi valla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hadi hayırlı olsun kardeşim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kabul et seçeneği derken. Microsoft Live id ile giriş yaptın mı.

kelebekavcisi

Üye
arkadaşlar sarı lumia 620 ile aranızdayım liste ye ekleyin :)
yanlız birşey soracağım bu xbox hesabımı etkinleştirmek istiyorum kabul et seçeneği sönük basılmıyor sebebi nedir acaba
ön izlemim bu telefon çok mükemmel birşey bu fiyata ekran hizmet hız tasarım bulunmaz niğmet resmen şu bu fiyatdaki android işkencesinden kurtulduk şükürler olsun
nokia yapmış abi ekran bana 4.0 inç gibi büyük geldi valla

Hayırlı olsun. Online mı aldın yoksa timlerden mi ?

gkcll

gkcll

Üye
kabul et seçeneği derken. Microsoft Live id ile giriş yaptın mı.

xbox a katılın veya oturum açın orası abi oraya basın ca kabul et seçeneği sönük aktif değil yardımcı olur sanız sevinirim abi

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun. Online mı aldın yoksa timlerden mi ?

teşekkürler timden aldım güneşli de bir time sordum 850 dedi yenibosnada Bir time gittim 750 dedi hemen aldım

awdil

awdil

Üye
xbox a katılın veya oturum açın orası abi oraya basın ca kabul et seçeneği sönük aktif değil yardımcı olur sanız sevinirim abi

- - - Eklendi - - -

teşekkürler timden aldım güneşli de bir time sordum 850 dedi yenibosnada Bir time gittim 750 dedi hemen aldım

Market bilgilerin güncel mi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
göksel telefona live id ile kurulum yaptıysan orası otomatik olarak aktif olur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar bu müziklerimdeki bi şarkıyı zil sesi nerden yapabiliriz? bide mesajları klasöre veya taslaklara nasıl alabiliriz?

zil sesi yapmak istediğin dosyayı bilgisayar yardımı ile telefondaki ringtone klasörüne kopyala ve daha sonra Ayrlar/zil sesi+uyg./zil sesi/Özel den seçebilirsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yani Hotmail.livemail.msn.com gibi Microsoft hesabıyla telefona kurulum yaptın mı.

gkcll

gkcll

Üye
yani Hotmail.livemail.msn.com gibi Microsoft hesabıyla telefona kurulum yaptın mı.

abi telefonu sfırlayıp baştan kıracağım sıfırlama nasıl oluyor

- - - Eklendi - - -

evet abi onları hep si aktif

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gkcll

gkcll

Üye

ayarlar/hakkında bölümüne girip en altta telefonunuzu sıfırlayın sekmesine tıkla.

tamam abi hallettim sorun tarihmiş ben bu günün tarihi değiştirmiyormusum
abi kusura bakma fazla oldum bir şey danışabilirmiyim batarya kalibrasyonu yapamadım telefonu sıfırlayıp yapsam olurmu orjinali gibi

kami55

kami55

Üye
slm arkadaslar lumia 820 bende kullanıyorum ama arkadaslar bulutut var arkadasıma müzık göndermeye calıstım gönder seceneğini bulamadım arkadaslar lütfen yardım

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Teşekkür ederiz :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
slm arkadaslar lumia 820 bende kullanıyorum ama arkadaslar bulutut var arkadasıma müzık göndermeye calıstım gönder seceneğini bulamadım arkadaslar lütfen yardım
arkadaşım bluetoothu açıp cihazları eşleştir ve göndereceğin dosyaya basılı tutarak paylaş seçeneğine tıkla o zaman bluetooth çkmış olacak seç ve gönder

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tamam abi hallettim sorun tarihmiş ben bu günün tarihi değiştirmiyormusum
abi kusura bakma fazla oldum bir şey danışabilirmiyim batarya kalibrasyonu yapamadım telefonu sıfırlayıp yapsam olurmu orjinali gibi
olur tabi ki.hiç yapmamaktan iyidir:oke:

Üst Alt