Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 920 Video Çekimi Hakkında
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk
Üye
Konu Sahibi
Lumia 920 Video Çekimi Hakkında
Arkadaşlar bu reklamlarda lumia 920 video çekerken slow motion yapma tekniği vardı ve bide eliyle böyle bi görüntüyü işaretleyerek onu sabit tutuyodu falan Bu 2 video olayını ben bulamadım videolarda ?
bulutsuzgece
Üye
Nasıl bir reklam ve hangi özellikti acaba, ben hatırlayamadım?
Görsel paylaşma imkanın var mı?
awdil
Üye
Sanırım bahsettiği nokia'nın Lumia 920 için gerçekleştirdigi lansman da ki test görselleri.
musicianfaruk
Üye
Konu Sahibi
Malesef şuan yok ama video çekimine ait özellik hatırlıyorum böyle çekilen video blur bi hal alıyodu parmakla bişeyleri sabitliyodu ve diğer kalanlar oynuyodu gibi... Tam anlatamıyorumda farkındayım :/
Malesef şuan yok ama video çekimine ait özellik hatırlıyorum böyle çekilen video blur bi hal alıyodu parmakla bişeyleri sabitliyodu ve diğer kalanlar oynuyodu gibi... Tam anlatamıyorumda farkındayım :/
O dediğiniz özellik video özelliği değil.
Fotoğraf özelliği.
Nokia'nın lens uygulamalarından biri: "Cinemagraph"
Cinemagraph ile çektiğiniz fotoğrafın belli yerlerini hareketli, belli yerlerini ise durağan olarak bırakabiliyorsunuz.
musicianfaruk
Üye
Konu Sahibi
Hmm teşekkürler Var o lens uygulaması bende . Pek denememiştim denerim mutlaka
bulutsuzgece
Üye
Bu arada yeri gelmişken; bu video editleme konusu gerçekten WP mağazasının en büyük eksiği.
150.000 uygulama içinde hala hiçbir video editleme ve efektleme yazılımının olmaması çok enteresan.
Fotoğraflar için yüzlerce efekt uygulaması var ama video için doğrudürüst hiçbir uygulama yok
musicianfaruk
Üye
Konu Sahibi
Aynen Diyorum ya windows market kesinlikle büyük eksiği olan bi yer . Ve çokcada çöp uygulama var . Ücretliler bile çok iyi değil . Ama tabi bu bi tercih meselesi . Ben market pek kullanmadığım için lumia dan memnunum