Galaxy Note II'ye Root Gerekir Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note II'ye Root Gerekir Mi ?
Selam arkadaşlar soru gayet açık elimde galaxy note II var , sizce root yapmalı mıyım ? Yaparsam ne gibi yararları olur ( Rom falan düşünmüyorum orjinalliği ve sadeliği seven bi insanim )

Ve dezavantajları neler ?

Şu an için bana göre tek sorunum oyunları hafıza kartına kuramamam oda çok büyük bi problem değil, sizin fikirlerinizi almak istedim root konusunda..

• Beğen
Tepkiler: avcitalip

avcitalip

avcitalip

Üye
bana sorarsan root boş iş,anca bir süre sonra çıkan oyunları açmazsa telefonun gidip root yapıp telefonu oc'leyebilirsin

- leri ise

garantiden çıkar ve cihazın orijinalliği bozulur :oke:

• Beğen
Tepkiler: Artles
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
bana sorarsan root boş iş,anca bir süre sonra çıkan oyunları açmazsa telefonun gidip root yapıp telefonu oc'leyebilirsin

- leri ise

garantiden çıkar ve cihazın orijinalliği bozulur :oke:

Mesela root gerektiren çok yararlı , yapmaya değicek uygulama falan var mi senin bildiğin ?

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
Bence her cihaza gerekli.

avcitalip

avcitalip

Üye
Mesela root gerektiren çok yararlı , yapmaya değicek uygulama falan var mi senin bildiğin ?

bana sorarsan yok,markette beats audio port vardı ama o fake çıktı hiçbir fark yok sadece kulaklık takınca b logosu yukarıda beliriyor sorsak hTC'den ses kodeklerini portlamışlar :evet:

sonra Blackmarket vardı onada pek gerek yok apkmania.co varken :evet:

birde overclock programları falan var,1.6 GHZ yetmiyormu ? yetmiyorsa oc'le Exynos 5 S3'te yanlış hatırlamıyorsam 1.8GHZ'ye kadar çıkartılabiliyordu :evet: bence dediğim gibi root boş iş orijinal takıl garantinde bozulmasın :oke:

- - - Eklendi - - -

Bence her cihaza gerekli.

sen rootla cihazında neler yapabiliyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: Artles
Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi
Su anki hizda bi sikintim yok anladigim kadariya yeni cihazlara fazla tercih edilmiyor root , :tşk:

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
Su anki hizda bi sikintim yok anladigim kadariya yeni cihazlara fazla tercih edilmiyor root , :tşk:

daha çok cihazı geliştirmek isteyenler root kullanıyor mesela adam iki tane rom bile kurabiliyor siyah kernelle :evet:

ama orijinal takılacaksan ki bence mantıklısıda bu hiç gerek yok ben cihazın donanımı yetmediği taktirde root'a başvuracağım şuanda galaxy s sahipleri cihazlarını rootla kullanıyorlar çünkü orijinal sistem yetmiyor :evet:

TheMadness

TheMadness

Üye

bana sorarsan yok,markette beats audio port vardı ama o fake çıktı hiçbir fark yok sadece kulaklık takınca b logosu yukarıda beliriyor sorsak hTC'den ses kodeklerini portlamışlar :evet:

birde overclock programları falan var,1.6 GHZ yetmiyormu ? yetmiyorsa oc'le Exynos 5 S3'te yanlış hatırlamıyorsam 1.8GHZ'ye kadar çıkartılabiliyordu :evet: bence dediğim gibi root boş iş orijinal takıl garantinde bozulmasın :oke:

- - - Eklendi - - -

Kernel ayarlarımı değiştiriyorum, overclock yapıyorum, swapı etkinleştiriyorum, sistemde istediğim gibi modifikasyon yapıyorum, güncel sürümleri hızlıca flashlıyorum, gereksiz sistem uygulamalarını siliyorum. Custom recovery yükleyip CyanogenMod kuruyorum (SAMMY romlardan 10 kat daha hızlı ). Sen?

Edit: S3 ve Note 2'de Exynos 4(4412) var.

Edit 2: Blackmart için root gerekmiyor, hem Aptoide ondan daha iyi.

Edit 3: hTC beats audio driverları yükleniyor. O b simgesi driverın etkin olduğunu gösteriyor.

avcitalip

avcitalip

Üye

Kernel ayarlarımı değiştiriyorum, overclock yapıyorum, swapı etkinleştiriyorum, sistemde istediğim gibi modifikasyon yapıyorum, güncel sürümleri hızlıca flashlıyorum, gereksiz sistem uygulamalarını siliyorum. Custom recovery yükleyip CyanogenMod kuruyorum (SAMMY romlardan 10 kat daha hızlı ). Sen?

Edit: S3 ve Note 2'de Exynos 4(4412) var.

Edit 2: Blackmart için root gerekmiyor, hem Aptoide ondan daha iyi.

Edit 3: hTC beats audio driverları yükleniyor. O b simgesi driverın etkin olduğunu gösteriyor.

sonuç olarak s3'ün stock hali sana yetmiyor mu da telefonla okadar oynuyorsun ? :) 10 kat daha hızlı olmasını gerektiren bir durum şuanlık yok kernel ayarlarınıda değiştirecek yok belki swap gerekebilir ama şuanda onada gerek yok :evet: yalan mı ? :)

Edit : ben Exynos 5 var diye biliyordum öğrenmiş oldum :evet:

Edit 2 :Blackmart Root gerektiriyor hatta cihaz rootsuzsa çalışmıyor Aptoide'de root istiyor ama onunda çalışan versiyonunu bulamamıştım :evet:

Edit 3 : Beats Audio driver'ını yüklüyor ama seste hiçbir değişiklik olmuyor bizzat test ettim o yüzden yükleme gereği duymuyorum hatırlarsın belki telefonu ilk aldığımda sırf bunun için ve Blackmart için rootlamak istiyordum :evet:

TheMadness

TheMadness

Üye

sonuç olarak s3'ün stock hali sana yetmiyor mu da telefonla okadar oynuyorsun ? :) 10 kat daha hızlı olmasını gerektiren bir durum şuanlık yok kernel ayarlarınıda değiştirecek yok belki swap gerekebilir ama şuanda onada gerek yok :evet: yalan mı ? :)

Edit : ben Exynos 5 var diye biliyordum öğrenmiş oldum :evet:

Edit 2 :Blackmart Root gerektiriyor hatta cihaz rootsuzsa çalışmıyor Aptoide'de root istiyor ama onunda çalışan versiyonunu bulamamıştım :evet:

Edit 3 : Beats Audio driver'ını yüklüyor ama seste hiçbir değişiklik olmuyor bizzat test ettim o yüzden yükleme gereği duymuyorum hatırlarsın belki telefonu ilk aldığımda sırf bunun için ve Blackmart için rootlamak istiyordum :evet:

Yükle bakalım superuser izni isteyecek mi :) Stock hali bana yetmiyor evet.

TheMadness

TheMadness

Üye

furkey

Üye
Talip seninle bu telefonlar konusunda çok ayrı düşünüyoruz :)

Eger telefonun o haliyle yetiyorsa o zaman gayet yeten ve daha ucuz olan cihazlara yonelebilirdin :)

Samsung'un kullandığı ses cipleri zaten standart müzik dinleyicisi için oldukça yeterli beats audio yu algılamak için biraz daha profesyonel olmak lazım :) yanlış anlama burada lafım sana değil :)

Rootu çok yüzeysel anlatmissin eğer root yapmayacaksak neden android kullanıyoruz? :)

-Emre

-Emre

Üye
bence s3 mini altı cihazlar için root gerekli note 2 gibi donanımı yüksek bi cihaza şimdilik atmaya gerek yok ama bi süre sonra kesinlikle atılması lazım =)

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye

Yükle bakalım superuser izni isteyecek mi :) Stock hali bana yetmiyor evet.

:allalla: bende istiyordu hatta hatırlayanlar vardır sırf beats audio ve black markt için rootladım :ehe

- - - Eklendi - - -

Talip seninle bu telefonlar konusunda çok ayrı düşünüyoruz :)

Eger telefonun o haliyle yetiyorsa o zaman gayet yeten ve daha ucuz olan cihazlara yonelebilirdin :)

Samsung'un kullandığı ses cipleri zaten standart müzik dinleyicisi için oldukça yeterli beats audio yu algılamak için biraz daha profesyonel olmak lazım :) yanlış anlama burada lafım sana değil :)

Rootu çok yüzeysel anlatmissin eğer root yapmayacaksak neden android kullanıyoruz? :)

root yapacağız ama şimdi değil :evet: bence daha çok erken ama bir süre sonra s3'ün o 1GB'tlık ram'i yetmemeye başlayacak ve o zaman bende rootlayıp swap falan yapacağım :) veya bundan atıyorum 1 yıl sonra çıkan oyunları açmayacak cihazı bir rootlayıp overclock yapacam açacak :)

dediğim gibi şuanlık sistem yeterli roota gereksinim duymuyorum android almamın sebebi kişiselleştirilebilir arayüzü ve göz alıcı donanımlarıydı

- - - Eklendi - - -

bence s3 mini altı cihazlar için root gerekli note 2 gibi donanımı yüksek bi cihaza şimdilik atmaya gerek yok ama bi süre sonra kesinlikle atılması lazım =)

aynen :)

Android Police

Android Police

Üye

- - - Eklendi - - -

blackmart için root gerekmiyor

Android Police

Android Police

Üye
he bide şu senin s3 noldu yaptırabildiniz mi ?

avcitalip

avcitalip

Üye
he bide şu senin s3 noldu yaptırabildiniz mi ?

henüz yaptıramadım,6 gün içinde bir aksilik çıkmazsa 10 şubattan sonra babamın kartı açılıyor,babamın kartından 6 taksit falan yapıp o şekilde yaptıracağım :evet:

bende parayı babama ödeyeceğim :evet:

-Emre

-Emre

Üye
blackmart root istiyor ama rootsuz da çalışıyor. rootsuz cihazlarda cracklileri kuramazsiniz bu şekilde yani root gerekiyor =)

avcitalip

avcitalip

Üye
blackmart root istiyor ama rootsuz da çalışıyor. rootsuz cihazlarda lileri kuramazsiniz bu şekilde yani root gerekiyor =)

anladım,ozaman yaptırınca telefonumu ben direkt yükleyeyim black mart'ı :eller: :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt