Nokia 5800 ve 8gb hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 ve 8gb hafıza kartı
Arkadaşlar nokia 5800 ım var ve 2gb hafıza kartım var çok oyun ve müzik olduğu için hafıza kartı ağzına kadar dolu bu yüzden telefon menü geçişlerinde ve oyunlarda kasıyor 8gb hafıza kartı alsam 4gb ını doldursam telefon hızlanırmı yoksa daha fazla mı kasar
ŞİMDİDEN YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

-MuzaffeR-

Üye
kasmada fark edeceğini sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
Erken55

Erken55

Üye
8 gb daha uygun olur veya 16 gb olabilir seçim senin.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için :tşk:arkadaşlar size bir sorum daha olacak 1 milyoncuda 15 liraya 8gb buldum :aha: markası:micro sd di sanırım bana fiyatı çok ucuz geldi bozuk çıkabilir diye almadım sizce bir sorun çıkarmı çünkü eminönünde toshiba 2gb hafıza kartına 30 demişlerdi 23 e anca almıştık :off:? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM :bye2:

Erken55

Erken55

Üye
Ben Media Marktdan 1 yıl kadar önce 8 gb Toshiba hafıza kartını 20 küsür liraya almıştım bence sorun çıkmaması için iyisini almak gerek.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi bir fark olabilir arasında eğer farkedilir derecede bir fark varsa gidip en iyisini almaya razıyım çünkü telefon çok kasıyor ve bu yazın aldım daha yeniyim yazın 300 liraya darty den almıştım sıfırdı ama vitrin ürünüydü telefonun kutu içeriği berbattı tek çalışan telefondu kutu içeriğinden :D uzun lafın kısası hafıza kartlarının fiyatla bir farkı varsa gidip paraya kıyabilirim

Mavi2580

Mavi2580

Üye
8gblık hafıza kartım var bir ara filmler indirmiştim 4gb dolmuştu nadir sorun yaşamıştım, sonra herşeyi temizledim kafam rahat şimdi ama yine temalara taktım :)

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Mavi2580 yorumun için teşekkür ederim kardeşim :oke: zaten bende oyun yüklüyorum tema yerine duvar kağıdı atıyorum ara sıra bir film atarım izlerim geri silerim zaten o yüzden 8 gb a yöneldim :bye2:
Benim kafama takılan şey hafıza kartları arasındaki fiyat 15 lirayada var 8 gb 40 lirayada var ne gibi bir farkı var bunuN?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Mavi2580 yorumun için teşekkür ederim kardeşim :oke: zaten bende oyun yüklüyorum tema yerine duvar kağıdı atıyorum ara sıra bir film atarım izlerim geri silerim zaten o yüzden 8 gb a yöneldim :bye2:
Benim kafama takılan şey hafıza kartları arasındaki fiyat 15 lirayada var 8 gb 40 lirayada var ne gibi bir farkı var bunuN?

Class farkı var Class 10 en pahalısıdır ve en hızlı olanıdır :oke:

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
NegroS Yorumun için
:tşk: sizce gidip 15 liralık bir 8gb hafıza kartı alsam sorun çıkarabilirmi ?

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız ve ilginiz için çok çok :tşk: 1 saat önce 8gb toshiba hafıza kartını aldım 4class dı kullanmadan bilgisayara takıp bide biçimlendirdim

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Ben 4GB aldım 8TL idi. Takmadan önce biçimlendirdim tele hard format attım şimdi uçuyor tel c5-03.

• Beğen
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
class 10 almayı unutma

• Beğen
manyaq28

manyaq28

Üye
hocam sen oyunları kaldırmadığın sürece pek birşey fark etmez. hangi hafıza kartını oyunlar doldur 5800 mtleka kasacaktır. daha az oyun olsun istediğin kadar müzik doldur sadce üzik çalar yavaşlar.

• Beğen
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Yorum atan herkeze tek tek teşekkür ederim :bye2:
Bu arada telefonum bozuldu şarz olmuyor sanırım şarz yeri bozuldu tamir edilmez ise nokia 700 alıp en az 2 sene kullanmayı düşünüyorum

Erken55

Erken55

Üye
Nokia 700 yerine Lumia 620ye bak istersen Windows Phone 8 işletim sistemi oldukça stabil gelişen bir sistem ben 5800 satıp lumia 620 almayı düşünüyorum.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt