S2 yi sattım iyi mi yAPTIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
S2 yi sattım iyi mi yAPTIM
S2 vardı aileden büyük destek geldi sony ye geç dediler ve
s2 yi sattım 600 e ardından üstüne 800 de aile nin desteği geldi ve Xperia İon aldım telefon güüzel s2 den kat kat güzel ama sizce verdiğimiz paraya değmiş midir bilemedim :)
unutmadan söyliyim: tasarım konusunda çok güzel, otobüsteki herkes bana bakıyor ama bakışmaları kısa sürdü hemen batarya bitti cebe atmak zorunda kaldım :D

enterneoll

enterneoll

Üye
Doğrusunu istersen o paraya başka telefon alırdım :D

süper nova

süper nova

Üye
Bende xperia ion kullandım lakin dediğiniz kadar dikkat çeken bir telefon değil bildiğin sony işte bana kalırsa xperia u da aynı xperia ion da aynı xperia bilmem ne de aynı. Ki üstteki arkadaşın da dediği gibi o kadar bütçem olsaydı başka telefon alırdım. yada 1000 tl si ile telefon alırdım 400 tl sini de bir ay boyunca harcardım. ion a 1400 çok çok fazla aslında android e 1000 tl den yukarısı fazla..

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
xperia= tasarım performans müşteri memmuniyeti
hata yapmamışsın

Artles

Artles

Üye
Bencede hata yok

PriZm

PriZm

Üye
Ben olsam bende başka bir telefon alırdım.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ucuza vermissin s2yi.

furkey

Üye
Bende xperia ion kullandım lakin dediğiniz kadar dikkat çeken bir telefon değil bildiğin sony işte bana kalırsa xperia u da aynı xperia ion da aynı xperia bilmem ne de aynı. Ki üstteki arkadaşın da dediği gibi o kadar bütçem olsaydı başka telefon alırdım. yada 1000 tl si ile telefon alırdım 400 tl sini de bir ay boyunca harcardım. ion a 1400 çok çok fazla aslında android e 1000 tl den yukarısı fazla..

Tam tersine android e 1000 tl den aşağısında pek kayda değer birsey yok...

erhank98

erhank98

Üye
htc one x alsaydın

yakupb03

yakupb03

Üye
ben bir Xperia s kullanıcısı olarak bir ay içinde o paranın üzerine bir 300 daha bulurdun herhalde Xperia z alsaydın mart ayında çıkacakmş her neyse hayırlı olsun kardesim . Ama üzüldüm cidden s 2 yi çoook ucuza vermiş'sin öldürmüş.sun telefonu o adam o telefonu 800 e okutur :-)

Artles

Artles

Üye
Kardeş senin mesajlara baktım da 2 gün önce s2 alıcam diyormuşsun ?

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi

Evet hatta 2 tane de konum var s2 hakkındaki tereddütler için
Ve s2 yi o kadar uzun kullanamadık
Ayıx ;)
edit: 2. El aldığım s2 yi tekrar satıp (aile tavsiyesiyle) sony almanın bir zararı olmadı açıkçası?
- - - Eklendi - - -

ben bir Xperia s kullanıcısı olarak bir ay içinde o paranın üzerine bir 300 daha bulurdun herhalde Xperia z alsaydın mart ayında çıkacakmş her neyse hayırlı olsun kardesim . Ama üzüldüm cidden s 2 yi çoook ucuza vermiş'sin öldürmüş.sun telefonu o adam o telefonu 800 e okutur :-)
O kadar beklenemezdim :)

- - - Eklendi - - -

htc one x alsaydın

Çoğu arkadaş tavsiye etti ama sony ye değişmedim yapayim
:)

- - - Eklendi - - -

Buraya http://www.maxicep.com/android-genel/arkadaslar-huawei-alinabilir-bir-marka-mi-7-754572.html
Buradaki mesajlarda herşey ortada sanırım şüphem mi var?

caglar b

caglar b

Üye
milletin telefonuna bakması bence rahatsız edici birşey ,ion alacagıma başka bir telefon alırdım ve bu telefon s3 olmayabilirdi ,belki nexus ailesinden bir cihaz alırdım hem param artardı hemde güncelleme sıkıntısı yaşamazdım

blacktalon

blacktalon

Üye
S2 600 ucuz gitmis ticari dusunmedin heralde bir an once almak istemissin ama sunu bil ki teknolojik aletlerde acele etmek zarara sokar

avcitalip

avcitalip

Üye
bence hata yapmışsın,1-2 ay içinde ne demek istediğimi anlarsın :oke:

ipucu : S2 için Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi :evet:

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi
bence hata yapmışsın,1-2 ay içinde ne demek istediğimi anlarsın :oke:

ipucu : S2 için Android 4.1.2 Jelly Bean Güncellemesi :evet:
Hocam ion için de subat ayında gelecek diyorlar ama kız gibi tasarımı var jb bahane tasarım sahane :)

- - - Eklendi - - -

S2 600 ucuz gitmis ticari dusunmedin heralde bir an once almak istemissin ama sunu bil ki teknolojik aletlerde acele etmek zarara sokar

Hocam yine iyi sattım 500 den yukarı veren yoktu

- - - Eklendi - - -

milletin telefonuna bakması bence rahatsız edici birşey ,ion alacagıma başka bir telefon alırdım ve bu telefon s3 olmayabilirdi ,belki nexus ailesinden bir cihaz alırdım hem param artardı hemde güncelleme sıkıntısı yaşamazdım
Hocam inan anneme anlatamadık ya nexus, ya ion alacaktım ama kadınların telefonun sadece tasarımıyla ilgilendiğini az çok herkes biliyor nexus ne diyor bana annem duyulmamış marka almam diyor :D
edit: gerçekten rahatsız ediyor bakmaları :)

hasanistan

hasanistan

Üye
    Konu Sahibi

S3 veya ONE X fakat bence S3 :)
ama ion daki tasarım s3 de yok maalesef sony nin çıkarmış olduğu en iyi telefon diyip durdu adam ama nedense hiçbir satıcı ne teknosa ne vatan hiçbiri sony tavsiye etmiyorlar :)

MrExpert

MrExpert

Üye
1400tl lik bir bütçe ile çok daha iyileri alınabilirdi :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt