Ygs ile ilgili sorularım var . Yorumlarınızı esirgemiyin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Ygs ile ilgili sorularım var . Yorumlarınızı esirgemiyin lütfen
Arkadaşlar ;
Ben Din Kulturu öğretmenliği düşüyorum.Bu bolum icin ygs-4 enaz 350 ham puan almam gerek.Bu puan kaç nete tekabül eder ?

Ortalama netlerim 73 78 arası.
Turkçe 30 33 net
Sosyal 28 net civarı
Mat 16 net civarı

Turkcede dil bilgisinde sorunlarim var.Paragrafi yapiyorum.
Sosyalde konu eksigim cok.
Matematikte Allah'in bi hikmeti problemleri calismdigim halde yapiyorum.Ama islem yetenegim yok malesef :(

Bu sorunlari kalan sure zarfinda asmam mumkun mu acaba ? Kac saat calismam gerek ?

En azindan 83 85 arasi bir net hedefliyorum

Onerdiginiz video felan varsa yardim edin lutfen .

Türe

Türe

Üye
ben sayısalım ve 110 netle 380 aldığımı bilirim

Türe

Türe

Üye
şimdi bunun açıkçası net saysıyla alakası yok. neden dersen ; standart sapma olayı var. kimsenin çözemediği soruyu çözmenin getirisi 4-5 puana kadar çıkabiliyor. yani amaç zor zoruları çözmek

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bunun açıkçası net saysıyla alakası yok. neden dersen ; standart sapma olayı var. kimsenin çözemediği soruyu çözmenin getirisi 4-5 puana kadar çıkabiliyor. yani amaç zor zoruları çözmek

Problemleri kalem oynatmadan cozuyorum.Kimse yapamadigi soruyu yapmisligim var dersanede

Türe

Türe

Üye
işte amaç o. Mesela 100 net yapan 2 kişyi farzet. Biri basitleri çözmüş diğeri kimsenin çözemediklerini. emin ol zorları çözen 15-20 puan fark atacaktır

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
işte amaç o. Mesela 100 net yapan 2 kişyi farzet. Biri basitleri çözmüş diğeri kimsenin çözemediklerini. emin ol zorları çözen 15-20 puan fark atacaktır

İyi o zaman :) Sozelcilerden bir adim ondeyim o zaman

Türe

Türe

Üye
Aynen :oke: Misal ben mf'yim. Beni öne geçirecek olan şeyler ;

sayısalda çözeceğim zor sorular + tm derslerden yapacağım netler

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Aynen :oke: Misal ben mf'yim. Beni öne geçirecek olan şeyler ;

sayısalda çözeceğim zor sorular + tm derslerden yapacağım netler

Yalniz 110 nete 380 gelmesini hala aklim almadi

Türe

Türe

Üye
Basit sorulari cozmusum demekki :)

Türe

Türe

Üye
160 soruda bir de

Kdr05

Kdr05

Üye
Puana fazla takılma, sıralama önemli. Olabildiğince çok sayıda çeşitli türden sorular çöz, sürekli aynı tür, çözebildiğin, benzer soruları çözmenin bir anlamı yok. Yani günde 400 soru 500 soru çözen var falan bu sayı çok önemli değil, 100 tane çöz ama hep farklı türden sorular olsun. Alanın dışındaki yani matematik, fen bunlar için de çözebilme olasılığın yüksek, yapabildiğin konulara yüklen sadece, bu sana net bir artı katacaktır, yoksa mf alanın dışı ve mf için tüm konuları anlamaya çalışmak, çözmeye çalışmak daha sıkıntılı olur ve daha az yarar sağlar. Senin için bunları söyleyebilirim.

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi
Puana fazla takılma, sıralama önemli. Olabildiğince çok sayıda çeşitli türden sorular çöz, sürekli aynı tür, çözebildiğin, benzer soruları çözmenin bir anlamı yok. Yani günde 400 soru 500 soru çözen var falan bu sayı çok önemli değil, 100 tane çöz ama hep farklı türden sorular olsun. Alanın dışındaki yani matematik, fen bunlar için de çözebilme olasılığın yüksek, yapabildiğin konulara yüklen sadece, bu sana net bir artı katacaktır, yoksa mf alanın dışı ve mf için tüm konuları anlamaya çalışmak, çözmeye çalışmak daha sıkıntılı olur ve daha az yarar sağlar. Senin için bunları söyleyebilirim.

simdi yeni bir kaynak aldim.Eksen yayinlari.Cok farkli soru tipleri var isime yarar o zaman

- - - Eklendi - - -

160 soruda bir de

Bizim hocalar 100 net 400 puani gecer diyolar bide :D

Türe

Türe

Üye

simdi yeni bir kaynak aldim.Eksen yayinlari.Cok farkli soru tipleri var isime yarar o zaman

- - - Eklendi - - -

Bizim hocalar 100 net 400 puani gecer diyolar bide :D

Bizim dersanenin yayini eksen :D harikadir sorulari ugurder de cok iyi. Ekstrem bir de.

Dedigim gibi cozecegin sorulara bagli :)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
    Konu Sahibi

Bizim dersanenin yayini eksen :D harikadir sorulari ugurder de cok iyi. Ekstrem bir de.

Dedigim gibi cozecegin sorulara bagli :)

Tarih sorulari harika valla :D
Diger yayinlar yoktu gittigim kitapcida isimlerini soylemedi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt