Asphalt 7- Heat v1.0.0 (Android) (+kurulum)

Sponsorlu Bağlantılar

okaann27

okaann27

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 7- Heat v1.0.0 (Android) (+kurulum)

Hit the speed of heat in the newest, fastest, most visually stunning edition of the famed Asphalt series.
A FIRST-CLASS LINEUP
Drive 60 different cars from the world’s most prestigious manufacturers, like Ferrari, Lamborghini and Aston Martin, including the legendary DeLorean.
RACE ACROSS THE GLOBE
Gear up to race on 15 tracks set in real cities around the world, including brand new tracks in Hawaii, Paris, London, Miami and Rio.
CHALLENGE THE WORLD
The completely revamped multiplayer lets you take on up to 5 of your friends locally or online. Keep track of who’s the best with the new Asphalt Tracker that lets you compare stats, show off achievements and challenge rivals. You can also find new online opponents with the matchmaking system. Practice hard, because there are special events that will pit you against the best in the world!
YOUR WAY OR THE HIGHWAY
Play however you please with 6 different game modes packed with 15 leagues and 150 different races.
CUTTING EDGE GRAPHICS
Every car and track is more beautiful than ever thanks to graphics that push the limits of your device.
A RECORD OF SUCCESS
Acclaimed by both media and players, the Asphalt franchise has already attracted several million players worldwide... Come and join the ride!
For fans of racing, driving simulation and multiplayer Android games.

KURULUM
1) Verilen apk dosyasını android cihazınıza atıyorsunuz.
2) Bilgisayar bağlantısını keserek apk dosyasını yüklüyorsunuz.
3) Oyunu çalıştırıyorsunuz.(Kendisi kapanacak muhtemelen yada veri download etmek isteyecek. Eğer veri indirmek isterse anuel kapatın oyunu.)
4) Ayarlar>Uygulamalar menüsünden uygulamayı sd karta taşıyorsunuz.
5) rardan çıkartacağınız dosyayı sd kartdaki Android>obb dosyasının içine atıyorsunuz. (zaten dosya isimlerine bakınca nereye atacağınızı kolaylıkla anlayabilirsiniz.
6) Oyun açıldığında çince açılacak ilk yazan yazı ekrana tıklamanızı söylüyor olacak tıkladıktan sonra dil menüsüne girmek için sağ üst köşedeki dişli şeklindeki ayarlar butonunu tıklayıp yukardan 4. seçeneği seçmeniz gerekmekte. Ardından kullanabileceğiniz dillerin bayrağını görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: qwert514, nokio_6233, serif55 ve 1 kişi daha

anılbaran

anılbaran

Üye
Bu versiyon paylaşıldı ama kurulum da benin gibi sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olacak faydalı bir konu oldugundan konuyu onayladım :tşk:

• Beğen
Tepkiler: black_wind1903
hoolywood hogan

hoolywood hogan

Üye
indirdiğimiz patch dosyası var onu nereye atıyoruz

Samet.25

Tsk

sonerrap

sonerrap

Üye
sd karta taşımadan olmuyormu sabit hafızalı bi teledon ise ? (android alıcamda arşiv yapıyorum cevaplarmsnz )

Samet.25

5830i de calismaz heralde ?

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
paylaşım icin :tşk:

okaann27

okaann27

Üye
    Konu Sahibi
oyun denendi sony ericsson lt26i de sorunsuz çalışmakta
kurulumu eksiksiz yapın oynayın ii oyunlar ;)

camyar89

Üye
teşekkürler

Superfan

Superfan

Üye
:tşk:

oqlahoma

Üye
Allah razi olsun senden hocam kac gundur bu versiyonu ariyodum tesekkurler ideos x5 te sorunsuz calisiyor

- - - Eklendi - - -

%100 save tb var mi acaba ?

aym82

aym82

Üye
Her şeyi doğru yapmama rağmen oyun başlamadan siyah ekran anasayfaya atıyor neden yaptığını bir türlü bulamadım diye oyunları bazı hatalar veriyor oyunlara taşları bana yardımcı olursanız sevinirim neden olduğunu bulamadım rem bir gb işlemci 1.6 gh ekran karti mali 400

oqlahoma

Üye
Her şeyi doğru yapmama rağmen oyun başlamadan siyah ekran anasayfaya atıyor neden yaptığını bir türlü bulamadım diye oyunları bazı hatalar veriyor oyunlara taşları bana yardımcı olursanız sevinirim neden olduğunu bulamadım rem bir gb işlemci 1.6 gh ekran karti mali 400
Baska versiyon kullan

efe2580

efe2580

Üye
al sana bi teşekkür

Lekinder

Üye
indirdiğim klasörde 5 partlı winrar arşiv var onları mı obb ye atacağım acil cevap lütfen :/

HalfEvil333

Üye
wifi ile multiplayer oynanıyor mu?

ErSin9006

Üye
benim sd kartta dediğiniz klasörlerin hiç biri yok neden?

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt