arkadaşlar s3 çok kasıyor çıldırıcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar s3 çok kasıyor çıldırıcam
s.a belirttiğim gibi kardeşlerim benim bir abimde tanıdık s3 var 4.0.4 yüklüydü ve menü geçişleri felan yavaş haliyle dokunmatikde geç algılıyor güncelle dedim 4.1.2ye kesin düzelir dedim düzelmemiş çok mahçup oldum zaten forumda s3ten memnun olanlar gördüm sırlarınız nedir ben romlardan felan anlarım zaten bende galaxy w var ics yüklü cm9 arayüz s3'ünkinden daha hızlı telefonişlemci saat hızı düşmüş gibi telefon çok yavaş şaşıp kalıyorum ram deseniz zaten 500-550lerde seyrediyor normal ama neden böyle oluyor anlamadım geliştirici seçeneklerden gpu oluşturmaya zorladım yine bit tepki olmadı bir el atın yaw ama size zahmet rootlu birşey söylemeyin :D garantidışı kalmak istemiyor birde sigorta var çünkü telefonda orjinal adım gibi eminim neden böyle bende anlamıyorum yardım ediniz çok konu açtım çok yardım aldım :) güveniyorum heleki s3 kullanan kardeşlerimden abilermden :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Onun ilaci format:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
wipe cache ve wipe data yap bakalım eğer düzelmezse o cihaz servisliktir :oke: 4.1.2'de çok nadir kasıyor s3 :evet:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
wipe cache ve wipe data yap bakalım eğer düzelmezse o cihaz servisliktir :oke: 4.1.2'de çok nadir kasıyor s3 :evet:
aynen hocam aklıma geldi dedim ama eskiden ios kullanıyordu ondada güncelleme üstüne güncelleme yapıyodum birşey olmuyodu bunda 4 çekirdek var başka bir şeyden diyor bende konu açıcam ordaki abilerim ne derse onu yaparım dedim sağolun hocam ama başka görüşlerde isterim :) yoksa aynen servislik tek çekirdek yada saat hızı düşmüş :D

- - - Eklendi - - -

Onun ilaci format:oke:
sağolun hocam aynen ama başka görüşlerde arıyorum :)

PriZm

PriZm

Üye
dokunmatiğinde bir arıza olabilir.yada fark etmeden işlemciye baya bi underclock yapmıştır.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam dokunmatik sağlam 1-2sn sonra işlem yapıyo birde wipe battery stats yapsammı roma zarar verirmi ?

Türe

Türe

Üye
sağlam bir format at cihaza. Kafayı yemiş belli

Türe

Türe

Üye
yok o sadece şarj bilgilerini sıfırlar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
işte bu bayaişime yaradı teşekkürler.hocam

Türe

Türe

Üye
ne demek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt