Lumia 920 Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webkrali

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Açılmıyor
arkadaşlar ben bugün telefonu sıfırla dedim ayarlardan yaklaşık 5 saat yükleniyor gibi oldu şarjı azaldı sarja taktım ben de dışarı çıktım eve gelince baktm ki sarj olmamış elektrik gitmiş tel kapanmış . Açmaya çalıştım kilitleniyor hep nokia yazısısnda ben de hard format atıyım dedim atamıyorum nokia yazısında kalıyor hep. bi yardım edin lütfen. bu sıfırlama zamanın ne kadar olması gerekiyordu normalde ? bir de ne yapmalıyım şimdi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Resetleme işe yaramıyor mu?
10 saniye boyunca ses kısma tuşu+güç tuşu :hmmm

webkrali

Üye
    Konu Sahibi
yok aynı yere geliyor kalıyor hep. Nokia yazısında flash atmaya çalışıyorum sistemim 64 bit yapamadım bir türlü.

- - - Eklendi - - -

flash moda getirebiliyorum teli ama ordan sonra pc gormuyor telefonu

webkrali

Üye
    Konu Sahibi
denedim fakat suiteda programming gri çıkıyor ben de tıklayamıyorum ?

Biyturs_OnSr

Üye
denedim fakat suiteda programming gri çıkıyor ben de tıklayamıyorum ?

Sonunda koskoca internette benimle aynı sorunu yaşayan birini buldum. Arkadaşım sorunu çözebilirsen lütfen buraya yaz, ben bulursam bende yazarım. Sabahtan beri arıyorum..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni sürümde programming aktif olmuyor sanırım.
Care Suite'in eski sürümlerinden birini indirip deneyin bir de.

Biyturs_OnSr

Üye

Bakın bir de şurada bir makale var.
Anlatılanları bir deneyin isterseniz.

İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ancak bende "Programming" kısmı gri renkte yani üstüne tıklanılmıyor. Hâla araştırıyorum, umarım bir çözüme ulaşırım..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ancak bende "Programming" kısmı gri renkte yani üstüne tıklanılmıyor. Hâla araştırıyorum, umarım bir çözüme ulaşırım..

Nokia Care Suite'in hangi sürümü var?
2012.51.4 mü?

Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5 sürümünün çalışması lazım.
Yani o sürümde aktif olması lazım Programming'in.

- - - Eklendi - - -

Bu arada yabancı sitelerden birinde şöyle yazmış birisi.
"Programming" seçeneği "Windows 7" ve üzeri bilgisayarlarda aktif olmuyormuş ancak Windows XP'de aktif oluyormuş.
Çok enteresan :kıskıs:
Windows XP kullanan bilgisayarda bir deneyin bakalım :kıskıs:

Biyturs_OnSr

Üye

Nokia Care Suite'in hangi sürümü var?
2012.51.4 mü?

Nokia_Care_Suite_5.0_2012.45.4.5 sürümünün çalışması lazım.
Yani o sürümde aktif olması lazım Programming'in.

- - - Eklendi - - -

Bu arada yabancı sitelerden birinde şöyle yazmış birisi.
"Programming" seçeneği "Windows 7" ve üzeri bilgisayarlarda aktif olmuyormuş ancak Windows XP'de aktif oluyormuş.
Çok enteresan :kıskıs:
Windows XP kullanan bilgisayarda bir deneyin bakalım :kıskıs:

Haydaa, telefonu zor buldum şimdide XP PC çıktı :islik XP bulmamın imkanı yok mecbur Nokia Care Suite'i silip bidaha yükliycem vs. vs.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haydaa, telefonu zor buldum şimdide XP PC çıktı :islik XP bulmamın imkanı yok mecbur Nokia Care Suite'i silip bidaha yükliycem vs. vs.

XP bulman gerek başka yolu yok gibi duruyor.
Bak eleman aynen şöyle demiş:

Hi, First of all thank you it has been really very useful and saved me a bunch of pain..
I would like to share my XP as well make some additions and hope it will help a few people to sort it out.
1. I wasn't able to get this done on my windows7 PC, "programming" link never got active and I've tried everything.
2. It worked like a charm on my Windows XP PC.
3. Also another important thing while doing with Windows XP is, the critical folder "Packages" is mentioned above is located in windows 7 : "C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-820\ " ; where its totally somewhere else in windows XP: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-821".

Hope this helps for the ones, which wanna give a try with windows XP, who failed on windows 7.

Biyturs_OnSr

Üye

XP bulman gerek başka yolu yok gibi duruyor.
Bak eleman aynen şöyle demiş:

Hi, First of all thank you it has been really very useful and saved me a bunch of pain..
I would like to share my XP as well make some additions and hope it will help a few people to sort it out.
1. I wasn't able to get this done on my windows7 PC, "programming" link never got active and I've tried everything.
2. It worked like a charm on my Windows XP PC.
3. Also another important thing while doing with Windows XP is, the critical folder "Packages" is mentioned above is located in windows 7 : "C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-820\ " ; where its totally somewhere else in windows XP: "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-821".

Hope this helps for the ones, which wanna give a try with windows XP, who failed on windows 7.

Hadi bakalım XP indiricem mecburen. Yardımın için teşekkürler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hadi bakalım XP indiricem mecburen. Yardımın için teşekkürler.

Çevrenizde XP yüklü bilgisayarı olan kimse yok mu.
Gerekli programları ve portico yazılımını oraya atıp orada hallediverseniz?

Biyturs_OnSr

Üye

Çevrenizde XP yüklü bilgisayarı olan kimse yok mu.
Gerekli programları ve portico yazılımını oraya atıp orada hallediverseniz?

Dükkanda iş bilgisayarı var ama kağnı gibi o, dosyaları kopyalamak bir dert, müşteri falan gelir, bu aralar bir şanssızlık var üstümde :) Neyse indiriyorum, yarın akşam kurarım birde XP ile denerim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dükkanda iş bilgisayarı var ama kağnı gibi o, dosyaları kopyalamak bir dert, müşteri falan gelir, bu aralar bir şanssızlık var üstümde :) Neyse indiriyorum, yarın akşam kurarım birde XP ile denerim.

XP'de denediğinizde sonucu bize yazarsanız çok iyi olur.
Böylece yabancı sitedeki yorumun doğru olup olmadığı da anlaşılmış olur.
Ayrıca aynı sorunu yaşayan arkadaşlara da rehberlik etmiş ve katkı sağlamış olursunuz.

Muhtemelen işe yarayacaktır diye düşünüyorum.
Windows 7'de "Programming" kısmının aktif olmamasının sebebi büyük ihtimalle işletim sistemindeki erişim izni kısıtlamalarından ileri geliyor.
Windows XP'de bu kısıtlamalar yok ya da daha az.

Bu arada o yorumu Türkçe'ye çevireyim:

Merhaba, herşeyden önce teşekkürler. (Kurtarmaya ilişkin anlatımdan ve bilgilerden bahsediyor) Çok işe yaradı ve beni büyük bir dertten kurtardı.
Ben de çeşitli eklemeler yaparak ve bazı insanlara yardımcı olacağını düşünerek XP ile olan deneyimimi paylaşmak istiyorum.

1. Bu işlemi Windows 7 yüklü bilgisayarımda yapamadım çünkü her şeyi denediğim halde "Programming" kısmı bir türlü aktif olmadı.
2. Windows XP yüklü bilgisayarda ise mükemmel çalıştı.
3. Ayrıca bir diğer önemli şey de; Windows 7'de "C:\ProgramData\Nokia\Packages\Products\rm-821\" dizininde bulunduğu belirtilen klasörün Windows XP'de tamamen farklı bir yerde "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products\rm-821" dizininde konumlanması.

Umarım bu yorum Windows 7'de sorun yaşayan ve XP ile deneyecek olanlara yardımcı olur.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Windows 7'de XP uyumluluk modunda açmayı denesek ? :hmmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hemen kurnazlık denedim ama :turkiye:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt