Turan Ordusu Kuruldu Haberi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Turan Ordusu Kuruldu Haberi
Selam Maxicep Ailesi Facebookta Birkaç İslam Ve Türk Sayfasında Gördüğüm Bir Haber Turan Birliği Kuruldu Diye Bunun Aslı Varmıdır Gerçekten Nato Gibi Bir Birlik Kuruldumu Habere Gelirsek Detay Şöyleydi

TÜRK DÜNYASINI SEVİNDİREN BİR HABER,

Birçok ülkede bu olay haber bültenlerinde son dakika olarak geçti
Ve Türkler dünyaya karşı birleşti tehlike kapıda manşetleri atıldı.

Uzun süredir bütün Türk devletlerinin ordularının birleştirilmesi
Türk devletlerinin gündemindeydi.
Dün itibariyle Azerbaycan'da ilk etepta 4 Türk devletinin katılımıyla birleşmiş Türk orduları (TURAN ORDUSU) kuruldu.
Kurulan Turan Ordusu, NATO gibi görev alacak.
Türk devletlerini tehdit eden dış güçlere karşı orduların bütün imkanlarıyla birlik olup gerekirse silah gücüyle karşılık verilecek diğer görevi ise
Müslüman ülkelerin can güvenliği ve dünyada barışı korumak olacak.

Turan ordusu birçok alanda; gelişmiş silah üretimi, füze kalkanı, uzun mesafeli füze, savaş uçakları, savaş gemileri, helikopter ve insansız savaş uçakları üretimi içinde ekonomilerini ve bütün güçlerini de birleştirecek.
İlk etapta Türkiye, Azerbaycan, Kırgızistan ve Moğolistan Turan Ordusuna Katıldı.

Turan ordusunun ilk başkanlığı oy birliğiyle 2014 sonuna kadar birliğin en kuvvetli ordusuna sahip olan Türkiye'ye verildi,
Türkiye ise daha sonra başkanlığını Kırgızistan'a devredecek.
Sadece 4 devletin bünyesinde bulunan 2 milyon 800 binlik asker gücü sayısı bile Başta İsrail olmak üzere birçok ülkeyi korkutmaya yetti.

Dünya gündemine haber bomba gibi düştü birçok ülkede bu olay haber bültenlerinde son dakika olarak geçti
Ve Türkler dünyaya karşı birleşti tehlike kapıda manşetleri atıldı.

Dünya üzerinde 7 Türk Cumhuriyeti ve 50'nin üzerinde ufak Türk devleti ve eyaleti var.
Sadece 7 Türk Cumhuriyetinin bile birleşmesi
Dünyanın en güçlü ordusunu oluşturmaya fazlasıyla yetiyor

İnşallah Doğrudur

• Beğen
Tepkiler: kesskinn

52asi52

Üye
Böyle bişi var oluşturulacak ama daha kurulmadı

52asi52

Üye
Yani Gündemde Kurulması Görüşülüyo Yoksa Daha Sadece Hayalmi

Kesin kurulacak sanırım alt yapı hazırlanıyor

- - - Eklendi - - -

Her ülkeden temsilci seçilfi ve görüşüldü diye biliyorum

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Kesin kurulacak sanırım alt yapı hazırlanıyor

- - - Eklendi - - -

Her ülkeden temsilci seçilfi ve görüşüldü diye biliyorum
Bende Kuruldu Diye Çok Heyecanlanmıştım Neyse Yapcak Bişe Yok İnşallah Kurulur Teşekkürler :)

52asi52

Üye
Bende Kuruldu Diye Çok Heyecanlanmıştım Neyse Yapcak Bişe Yok İnşallah Kurulur Teşekkürler :)

Rica ederim ama kurulması bu 5 seneye bile kalmaz

Yabancılar bütün türklere ayrı dil ve tarih verdiki birleşmesin diye ama biz bunun farkındayız ve birleşmemiz uzun sürmez

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Haber doğru. Kurulacak değil, KURULDU. Ancak bunun fazla dillendirilmemesi gerekiyor anladığım kadarıyla.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Haber doğru. Kurulacak değil, KURULDU. Ancak bunun fazla dillendirilmemesi gerekiyor anladığım kadarıyla.

Allah Razı Olsun Adminim Yeminle Öyle Mutlu Haber Verdinki Bana Anlatamam Yemin Ederim :)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar hemen sevinmeyin sadece Jandarna birlikleri birleşecek. Ordular birleşse zaten dünyanın en iyi ordusu kurulur. Keşke bütün ordu birleşse.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hemen sevinmeyin sadece Jandarna birlikleri birleşecek. Ordular birleşse zaten dünyanın en iyi ordusu kurulur. Keşke bütün ordu birleşse.
Valla Jandarmaların Birleşmesi Bile Bir Olay Bunun Orduların Birleşmesinin Bir Başlangıcı Olarak Görüyorum İnşallah Birgün Silahlı Kuvvetlerde Birleşir işte O Zaman OSMANLI Torunu Eski Günlerine Gelir Yine Dünyaya Korku Salan Millet Oluruz İnşallah :)

fk555897

fk555897

Üye
Zaten şimdi de bütün dünyaya korku salıyoruz ki dış devletler terör örgütlerini destekliyor.

ozakin70

ozakin70

Üye
Kuruldu ama adı turan ordusu değil TAKM yani TÜRKİYE-AZERBEYCAN-KAZAKİSTAN-MOĞOLISTAN ortak bi ordu nette TAKM diye arayın bakin:thumbup:

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Zaten şimdi de bütün dünyaya korku salıyoruz ki dış devletler terör örgütlerini destekliyor.
Sözde Korku Tamam Şuan Bize Direk Savaş Açamıyorlar Ancak Yinede Bizle Uğraşmaktanda Geri Kalmıyorlar Eğer Devletler Birleşse Uğraşmaya Bile Ürkeceklerine Eminim Çünkü Ozaman Amerika Süper Güç Olayından Çıkar TÜRK Süper Güç Olur ...

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Kuruldu ama adı turan ordusu değil TAKM yani TÜRKİYE-AZERBEYCAN-KAZAKİSTAN-MOĞOLISTAN ortak bi ordu nette TAKM diye arayın bakin:thumbup:

Başlangıç itibariyle henüz Turan ordusu için yetersiz bir oluşum diğer kardeşlerimizin bir araya gelmesiyle bu oluşumu onaylıyabiliriz. 4 devletle Turan'a varmak şu an için hayal olur.TAKM ise ülkelerin baş harflerinden oluştu.Kimi Çin kimi Rusya'nın kimi de İran'ın boyundurluğun da.O anı bekliyoruz sadece.Hedef var birde Turan yada TİB güdülen emele eşlik ediyorsa bunlar mühim değil.Hiç beklenmedik bir anda Moğolistan dahi eşlik ediyor ve şu an Macaristan bizde katılıp aslımızı yansıtmak istiyoruz diyorsa emin ol bu göstermelik an bile fazlasıyla işe yarıyor.Dünya'da değişime ve yeni oluşumlara kucak açacak.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yahu biraz gercekci olun. Turk devletlerinden herhangi biri super guc olabilir mi ? Bu ordu kurulsa bile NATO'dan ve ABD'den emir alacak. Kaldi ki guc artik askerle degil supersilahlarla oluyo. Ordularin olmamasi daha iyi bir fikir olabilirdi ama bu gunumuzde imkansiz gibi. Turkiye'nin veya diger Turk devletlerinin guc devleti olabilecegini dusunmuyorum. Turan gibi fasizan bi harekete sonuna kadar karsiyim. Bu benim gorusum.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye

Haklısın bakalım pek umut vermiyor ama bana hayırlısı

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar hemen sevinmeyin şimdilik sadece Jandarma kuvvetleri birleşiyor. Türk orduları birleşse bile hemen süper güç olamaz sadece bütün dünyaya korku salar. Bir ülkenin süper güç olması için hem teknolojik hemde ekonomik gücünün olması gerekir. Birleşseler 10 yılda süper güç olurlar.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Arkadaşlar hemen sevinmeyin şimdilik sadece Jandarma kuvvetleri birleşiyor. Türk orduları birleşse bile hemen süper güç olamaz sadece bütün dünyaya korku salar. Bir ülkenin süper güç olması için hem teknolojik hemde ekonomik gücünün olması gerekir. Birleşseler 10 yılda süper güç olurlar.

Bu kadar karamsar olmıyalım.Her daim teknoloji şart olmıyacak.İnsan gücü daima önemli olandır.Teknolojinin vereceği bir yere kadar.Dünya'nın en iyi askerleri Bordo Bereliler şu an için rakamları tam olarak bilmiyorum ama sonuç olarak genel bir birleşim olacak ve eğitim düzeyi ve çıkacak netice Bordo Bereli düzeyinde olacak.Milyonlardan bahsedilen bir rakam sence yeterli olmaz mı.Japonya ve Güney Kore'de bu oluşuma uzun bir zaman sonra dahil olacaklar.Eğer ki niyetler tahmin ettiğim noktada ise umudum fazlasıyla var.28 Türk Devleti bir önceki yazımda belirttiğim gibi her biri ayrı bir noktada bir çoğuda düşman devletlerinin tam göbeğinde.İpi çeken başı yok etmek zor olmıyacak geriye kalan teknoloji sadece adıyla kalır.Bir konuda haklısınız bir an önce süper güç olması mümkün değil.Öncelik yanı kardeşlik bağının kuvvetlendirilmesi Türkiye'nin son yaptığı atakların bir an önce sonuca varması.Almanya'nın 50 yılda yapamıyacağını öngördüğü bir askeri aracı dahi meydana getiriyor isek daha nicelerinide yapıyor olmamız mucize olmıyacak tam aksine süper güce yardımcı kol olacak.Bu güce ulaşılacak anı yıllarla belirlemek en zor olanı.Sadece olacağı gözüyle bakmak ilerisi adına daha yararlı olur ki umutlarla yola çıkılmalı hazır kabuklarda medet ummak en başından değerini kaybeder.

DDorlion

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
Yahu biraz gercekci olun. Turk devletlerinden herhangi biri super guc olabilir mi ? Bu ordu kurulsa bile NATO'dan ve ABD'den emir alacak. Kaldi ki guc artik askerle degil supersilahlarla oluyo. Ordularin olmamasi daha iyi bir fikir olabilirdi ama bu gunumuzde imkansiz gibi. Turkiye'nin veya diger Turk devletlerinin guc devleti olabilecegini dusunmuyorum. Turan gibi fasizan bi harekete sonuna kadar karsiyim. Bu benim gorusum.
Ne Faşizanı Ne Saçmalıyosun Sen Ve Ben Turan ı Desteklerken Halkların Kardeşliğinin Yanında Olarak Destekliyorum Ben Sadece TÜRKlerin Süper Güç Olmasını İstiyorum Diğer Ülkelere Saldırmak Gibi Bir Amacımız Olsun İstemiyorum Ve TÜRKİYE Şuanda Natoda En Güçlü 2. Devlet TÜRK Dünyasındada En Güçlü Devlet Yani TÜRKİYE Şöyle Bir Bakıldığında Dünyanın Çekinerek Baktığı Bir Devlet Silah Teknolojimiz ABD Kadar Gelişmiş Olmaya Bilir Ancak Şuanda Gelişmekte Hergün Yeni Silahlar Yeni Uçaklar Yeni Helikopterler Yeni Gemiler Silahlı Kuvvetlerin Gücüne Güç Katmaya Devam Ediyor Sen İster İnan İster İnanma TÜRKler de OSMANLI Ruhu Olduğu Sürece TÜRKlerin Önünü Kimse Kapatamaz Milli Bilinç Herkeste Uyandığı Gün İşte Ogün Dünya Devletleri TÜRK Devletlerine Hiçbir Şekilde Bulaşmak İstemeyecek Ne Terör Bakımından Nede Doğrudan Bir Meydan Okuma Olmayacak ...!

- - - Eklendi - - -

Bu kadar karamsar olmıyalım.Her daim teknoloji şart olmıyacak.İnsan gücü daima önemli olandır.Teknolojinin vereceği bir yere kadar.Dünya'nın en iyi askerleri Bordo Bereliler şu an için rakamları tam olarak bilmiyorum ama sonuç olarak genel bir birleşim olacak ve eğitim düzeyi ve çıkacak netice Bordo Bereli düzeyinde olacak.Milyonlardan bahsedilen bir rakam sence yeterli olmaz mı.Japonya ve Güney Kore'de bu oluşuma uzun bir zaman sonra dahil olacaklar.Eğer ki niyetler tahmin ettiğim noktada ise umudum fazlasıyla var.28 Türk Devleti bir önceki yazımda belirttiğim gibi her biri ayrı bir noktada bir çoğuda düşman devletlerinin tam göbeğinde.İpi çeken başı yok etmek zor olmıyacak geriye kalan teknoloji sadece adıyla kalır.Bir konuda haklısınız bir an önce süper güç olması mümkün değil.Öncelik yanı kardeşlik bağının kuvvetlendirilmesi Türkiye'nin son yaptığı atakların bir an önce sonuca varması.Almanya'nın 50 yılda yapamıyacağını öngördüğü bir askeri aracı dahi meydana getiriyor isek daha nicelerinide yapıyor olmamız mucize olmıyacak tam aksine süper güce yardımcı kol olacak.Bu güce ulaşılacak anı yıllarla belirlemek en zor olanı.Sadece olacağı gözüyle bakmak ilerisi adına daha yararlı olur ki umutlarla yola çıkılmalı hazır kabuklarda medet ummak en başından değerini kaybeder.
Ağzına Sağlık Kardeşim Fikirlerinde Gerçekten Önemli Noktalara Değinmişsin ..

Türk-X

Türk-X

Üye
Vikipedi yazmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt