Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
640x640 bmp resim Lazım !!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CouTFeeL
Üye
Konu Sahibi
640x640 bmp resim Lazım !!
Arkadaşlar tema yapıyorumda arka plan resmi olarak 2 adet bmp uzantılı resime ihtiyacım var araştırıyorum ama bulamadım bulabilicek olan varmı ??
(Koyu Renk resim olmasın !!)
yaren_dede
Üye
niye bmp?
CouTFeeL
Üye
Konu Sahibi
bilmiyorum temaya 2 tane resim gömülü arka plan resimleri bunlar bmp uzantılı heralde bmp uzantılı olması gerekli
ilk sıradaki svgb uzantılı dosya hatalıymış o yüzden dönüştürmüyomuş diyerlerinide tek tek yaptım bu proda oldu
209 tane icon kaldı yapmam gereken e bide eksik iconlar varsa onlarıda tamamlıycam 250 diyelim biz ona bitti sayılır
ilk sıradaki svgb uzantılı dosya hatalıymış o yüzden dönüştürmüyomuş diyerlerinide tek tek yaptım bu proda oldu
209 tane icon kaldı yapmam gereken e bide eksik iconlar varsa onlarıda tamamlıycam 250 diyelim biz ona bitti sayılır