noki 500 wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
noki 500 wifi sorunu
nokia 500 kullanıyorum. wireless(wifi) kullarak internete giremiyorum. cep telefonunun internetini kullanarak sorunsuz giriyorum fakat wireless ile girmiyo sorunsuz bağlanıyo ama internete girmiyo tek sıkıntı o. ben ayarlardan kaynaklandığını düşünüyorum

sorunun kaynağını bilen varsa yardım etsin lütfen

larten123

larten123

Üye
gırmeye calıstıgın sırada herhangı bır hata verıyor mu

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
hayır mesela operaya bi site yazıyorum. girmeye çalışıyo sonra internete bağlanılamadı diyo

abdulsamettopra

Üye
bende de bazı wi filerde oluyo.çözemedim.ama büyük ihtimalle internet ayarlarındandır...

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
operanın menüsünden ayarlar gelişmiş oradan bağlantıya gel easy wlan seç öyle bi dene bakalım ne olacak

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
bendeki c6.01 ayarlar bağlantı tekrar ayarlar ağ hedefleri internet orada ağ adı seç mesela benim modem airties_rt 206. Oraya gir Bende yazanlar soyle.
Bağlantı adı airties rt 206 veri taşıyıcı wifi. Ssid airtes rt 206 ağ durumu genel. Wifi ağ modu altyapı. Güvenlik modu wpa wpa2. Wifi güvenlik ayarlarında güvenlik modu şifre felan var. Anasayfayda google. Seçeneklerde dns ayarları var oradan değiştirerek dene. Bendeki bu şekilde kayıtlı olan ağlarda bu şekilde rahatlıkla giriyorum.

• Beğen
Tepkiler: kaantalha

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
bendeki c6.01 ayarlar bağlantı tekrar ayarlar ağ hedefleri internet orada ağ adı seç mesela benim modem airties_rt 206. Oraya gir Bende yazanlar soyle.
Bağlantı adı airties rt 206 veri taşıyıcı wifi. Ssid airtes rt 206 ağ durumu genel. Wifi ağ modu altyapı. Güvenlik modu wpa wpa2. Wifi güvenlik ayarlarında güvenlik modu şifre felan var. Anasayfayda google. Seçeneklerde dns ayarları var oradan değiştirerek dene. Bendeki bu şekilde kayıtlı olan ağlarda bu şekilde rahatlıkla giriyorum.

ayarlar aynı ama yine olmuyo :angry:

tekrar teşekkür ederim

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
nokia destek forumunda sorununu yazarsn belki bi çaresi bulunur. Birde telefonun kendi tarayıcısından denedn mi Wifiye gir seçeneklerde güç tasarrufu var onu kapalı yap bi dene baktın aynı nokia destek forumuna bi göz at

• Beğen

32kqnkq43

Üye
o wifinin sorunu. Bnmde nokia 500 üm var bazı wifilere girsede net yok diyo. Wifi bağlantısı sınırlı olıyo. Bn okulda bazı wifilerdene giremiyorum bazılarından girebliyorum mesela.

• Beğen
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Wifi dağıtıcının ayarlarından kaynaklı bir durum.Modemin içine girerek wifi modunu mixed yada b+g yaparsan sorun düzelir.

• Beğen

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
nokia destek forumunda sorununu yazarsn belki bi çaresi bulunur. Birde telefonun kendi tarayıcısından denedn mi Wifiye gir seçeneklerde güç tasarrufu var onu kapalı yap bi dene baktın aynı nokia destek forumuna bi göz at

telefonun kendi tarayıcısından da denedim güç tasarrufunu kapatmayı da denedim ama sonuç yine hüsran. ama nokia destek forumunu bi deniyeyim iyi fikir :good: bu arada harbiden çok sağ ol benle uğraştın teşkkür ederim.

o wifinin sorunu. Bnmde nokia 500 üm var bazı wifilere girsede net yok diyo. Wifi bağlantısı sınırlı olıyo. Bn okulda bazı wifilerdene giremiyorum bazılarından girebliyorum mesela.

oo oyle olcaksa hiç olmasın ben bu telefonu wifi amaçlı kullanıyorum zaten :ağlarım:

Wifi dağıtıcının ayarlarından kaynaklı bir durum.Modemin içine girerek wifi modunu mixed yada b+g yaparsan sorun düzelir.

mantıklı geldi dediğini yapmak için modemin arayüz sayfasını açtım ama ne mixed modu var ne de b+g var sadece a veya b özelliği var demek ki çağlar öncesi bi modeme sahibim :ehe

neyse o zaman başka bi modemde denicem bakalım bu sefer de olucak mı

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
telefonun kendi tarayıcısından da denedim güç tasarrufunu kapatmayı da denedim ama sonuç yine hüsran. ama nokia destek forumunu bi deniyeyim iyi fikir :good: bu arada harbiden çok sağ ol benle uğraştın teşkkür ederim.

oo oyle olcaksa hiç olmasın ben bu telefonu wifi amaçlı kullanıyorum zaten :ağlarım:

mantıklı geldi dediğini yapmak için modemin arayüz sayfasını açtım ama ne mixed modu var ne de b+g var sadece a veya b özelliği var demek ki çağlar öncesi bi modeme sahibim :ehe

neyse o zaman başka bi modemde denicem bakalım bu sefer de olucak mı

önemli değil :

orxan_92

orxan_92

Üye
bende nokia 500 kullaniyorum,bendede ayni sorun oluyordu ama 1-2 haftaya hicbisey yapmadan kendi kendine duzeldi,simdi sorunsuz kullaniyorum

famemonster16

famemonster16

Üye
Benim telefonumda da benzer bir hata var. Evdeki wifi ağına sorunsuz girebiliyorum ama bazı wifi ağlarına hiç bağlanmıyor. Ama geçici bir çözüm buldum telefonu kapatıp açınca düzeliyor.

kaantalha

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkür ederim sorun çözüldü.:aha:

nasıl düzeldiğini anlatmak isterdim ama ben bişey yapmadım kendi kendine düzeldi :bilmm

uraslar48

Üye
*#7370# yap büyük ihtimalle sorun çözülür

ozancann

Üye
Bu sorun telefondan kaynaklanmıyor. Siz dışarıda bilmediğiniz bir kablosuz ağa bağlanabilirsiniz (şifresiz veya şifreyi kabul etmiş gibi yanıltabilir) ama modem, telefonunuzu internete çıkaracak diye bir kural yok. Kendi modeminizle bağlandığınızda böyle bir sorun olmaz. Oldu mu? İlk kullanımda şifreyi yanlış girdiniz demektir. Çünkü paroladaki harf veya sayılardan bir iki tanesini yanlış girsenizde, ağa bağlanmış görünebilirsiniz. Deneyimlerimden ibarettir. Saygılarımla.

- - - Eklendi - - -

Bilmediğim, üzerinde kilit işareti olan, olmayan, olmayıpta bağlanan ama internete çıkarmayan bir çok kablosuz ağ var lâkin, bu sorunu, kablosuz ağını müşterilerine sunmaktan geri durmayan kafe tarzı yerlerde, kullandığım hiç bir telefonda yaşamadım.

keremmmmm33

keremmmmm33

Üye
tekefonu kapat tekrar ac duzelir

Takipçi Satın Al

Üst Alt