Gta 3 Android yeni videolu anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
galaxy w ed kuramadım ya :S

esokmen

esokmen

Üye
teşekkürler kardeş çalışıyor eline emeğine telefonun kamerasına sağlık

okuyanf61

okuyanf61

Üye
turkcell t11 de denedim acıldı cok tesekkürler

mertxxxy

Üye
teşekkürler kardeş wifiden denedim açılmadı burdan kurdum açıldı eyv. tel galaxy w.

gogo2344

Üye
nasıl yüklücez bunu indirdim ama nereye atıcam bunu

kralmurat2001

Üye
Samsung Galaxy Ace'de Denedim Açtım Oyunu Wi-fi Den bişey indirdi sonra bekledim siyah bir ekran geldi açılmadı :/ çok bekldim

emmonreo

emmonreo

Üye
1ghz,400mali gpu işlemcili 1gb ramli 1024x600 çözünürlüklü 7 inç tablette açarmı sizce(casper nirvana)

schwars

schwars

Üye
Torrent Tracker leri verem gençler buyrun...

udp://tracker.publicbt.com:80/announce

udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce

udp://fr33domtracker.h33t.com:3310/announce

udp://tracker.istole.it:80/announce

udp://tracker.ilibr.org:6969/announce

Superfan

Superfan

Üye
:tşk:

tam1afyonlu

Üye
galaxy note 10.1 kullaniyorum. 2 gb ram 1.4 gh islemci var bilen biliyordur zaten. oyunu kurdum ama bende orta tus yok tablet kullandigim icin. bu oyunu nasil yapabilirim acaba. tum hersey tamam sadece oyuna girip accept yapiyorum dosya indirme seyine gelince home ye basiyorum ana ekrana cikiyorum.daha sonra program yoneticisine girip ordan yeniden aciyorum. ama tekrar en basa dönüyor tekrardan baslangicina dönüyor. yardimci olabilecek var mi. android 4 kullaniyorum. Help Me !

mpy

mpy

Üye
galaxy note 10.1 kullaniyorum. 2 gb ram 1.4 gh islemci var bilen biliyordur zaten. oyunu kurdum ama bende orta tus yok tablet kullandigim icin. bu oyunu nasil yapabilirim acaba. tum hersey tamam sadece oyuna girip accept yapiyorum dosya indirme seyine gelince home ye basiyorum ana ekrana cikiyorum.daha sonra program yoneticisine girip ordan yeniden aciyorum. ama tekrar en basa dönüyor tekrardan baslangicina dönüyor. yardimci olabilecek var mi. android 4 kullaniyorum. Help Me !

işlem bitene kadar beklemelisin.

martin0906

Üye
:tşk:

tam1afyonlu

Üye
" mpy " sanırım eksik anlattım wifi den dosya indir seceneğine tıklayınca ne yazık ki dosyaları indirmiyor geri atıyor. internetinizde sorun var diyor atıyor.bi türlü yapammadım yaa. shadow guardian" oyununda da sd datayı indirmiyor. yine internet sorunu var diyor.internetimdeki sorundan değil de neden böyle yapıyor. yardımcı olur musunuz?

mpy

mpy

Üye
o halde sd dosyayı buradan indirip android/data klasörüne kopyalamalısın.

Turan

Turan

Üye
...

rostdrop

Üye
:D haklı

LeqendSwat

Üye
402 mb az değilmi ?

Turan

Turan

Üye
bu oyunu yükledikten sonra tbaletin hayatı kaydı resmen yarım saat açılmıyo tuşları kitleyince bi daha açılmıyo :P

muhiddinmaxi.com

Üye
İndirmiyor

Üst Alt