Nokia C3 Görev Yöneticisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mkyb

mkyb

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C3 Görev Yöneticisi
Geçen telefonu kurcalarken "Çok fazla uygulama açık bazı uygulamaları kapatın" diye uyarı verdi ve görev yöneticisini açtı ve arkaplanda çalışan uygulamaları gösterdi.Görev yöneticisi nasıl açabilirim ?

guney28

guney28

Üye
bende çok denedim açılmıyor. E-posta watsapp ovi felan açıktı onları kapattım daha sorun kalmadı.

brk127

Üye
Arkadaşlar siz hangi c3ten bahsediyorsunuz

mmt1458

Üye
evet c3de multitask yokki

HereİsJohnny

Üye
s40larda multitask yok ama hack ile mümkün

dj.eric

dj.eric

Üye
arkadaşlar c3 te uygulamaları multitasking-(uygulamaları minimize edebiliyoruz) ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltin..

leonadam

leonadam

Üye
arkadaşlar c3 te uygulamaları multitasking-(uygulamaları minimize edebiliyoruz) ben öyle biliyorum yanlışsam düzeltin..
eğer telefonu hacklersen yapabiliyorsun ama çok sağlıklı omuyor

HereİsJohnny

Üye
eğer telefonu hacklersen yapabiliyorsun ama çok sağlıklı omuyor
sağlıklı olmaması da var ama yazılıma bi etkisi olursa garantiden çıkıyo ve kesinlikle kabul etmiyorlar. hack işi daha çok telefonculara ve telefonunu gözden çıkarmış kişiler için. yeni telefonu olanlara tavsiye etmem :)

dj.eric

dj.eric

Üye
ewet haklısın telefonun garantisi gidiyoo !!! :vur

reisati34

Üye
ben nokia c3 kullanıcısıyım. telefonuma facebook uygulamasını indirdim ama çalışmıyor facebook a giremiyorum hata veriyor bağlantı ayarını kontrol edin diyor zaten internet ayarı yüklü telefona youtube den video da izleyemiyorum bağlantı ayarı istiyo opre mini yede giremiyorum bağlantı ayarını nasıl yapıcaz yardım ederseniz sevinirim

HereİsJohnny

Üye
ben nokia c3 kullanıcısıyım. telefonuma facebook uygulamasını indirdim ama çalışmıyor facebook a giremiyorum hata veriyor bağlantı ayarını kontrol edin diyor zaten internet ayarı yüklü telefona youtube den video da izleyemiyorum bağlantı ayarı istiyo opre mini yede giremiyorum bağlantı ayarını nasıl yapıcaz yardım ederseniz sevinirim

avealı isen GPRSWAP AYAR yaz 5555 e gönder. Aynı şekilde INTERNET AYAR yaz 5555 e gönder (ücretsiz) gelen ayarları kaydete bas pin isteyecek 500 yaz olmazsa 5000 yaz. Gelelim kullanıma. Ayarlar>yapılandırma>tercih edilene gir. Avea gprs wap olanı varsayılan yap bu facebooka girmeni sağlar. Aynı şekilde avea interneti seç bu youtube izlemeni sağlar. Facebooka girceksen gprs wap seç youtube için internet. Kusura bakma avea olup olmadığını bilmiyorum telefondan yazıyorum. Ama bu işlemi kendi operatörüne uyarlayabilirsin

reisati34

Üye
çok saol tesekkkur ettım

dj.eric

dj.eric

Üye
:d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt