İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye

cihazlar bölümüne eklenemez çünkü şuan kanyon hariç hiçbir mağazada satılamıyor tarife bilgileri bile belli değil 8 şubatı beklemelisiniz.

Tarife seçeneği geldiğinde peşin fiyata satilmaya devam ederlermi acaba?
ve tim lerden peşin fiyata alabiliyormuyuz?
saçma bir soru olabilir.daha önce hiç operatörlerden telefon almadim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şu anda piyasadaki cihazlar portico guncellemesi yuklu olarak satiliyor.

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

her zaman ki gibi kampanyali haricinde peşin veya kredi kartina taksit secenekleri de mevcut olucak.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
[h=3]IS:8.0.10211.204 işletim sisteminin numarasıdır.Nokia'nın portico güncellemeli fw numarası da 1232.5951.1249.1001(yada 1002) ise portico güncellemesi içeriyordur.[/h]

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
IS:8.0.10211.204 işletim sisteminin numarasıdır.Nokia'nın portico güncellemeli fw numarası da 1232.5951.1249.1001(yada 1002) ise portico güncellemesi içeriyordur.

İşte şu an elimde Lumia 920 olmadığı için bakamıyorum :D Almayı planlıyorum. Eğer 2. parti falan çıkacaksa veya çıktıysa onu alayım diyorum

drangela61

drangela61

Üye

ben çarşamba günü aldım ama cihaz porticolu değil gerçi adama da sormuştum cihaz eline ne zaman geldi diye 1 ay oldu demişti..

- - - Eklendi - - -

ben çarşamba günü aldım ama cihaz porticolu değil gerçi adama da sormuştum cihaz eline ne zaman geldi diye 1 ay oldu demişti..

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

- - - Eklendi - - -

Heh işte bende onu diyorum. 1. Parti Lumia 920'ler bitti mi ? 2. partiler geldi mi ? Geldiyse kesin olarak nerelere gelmiştir ? Nereden alabilirim ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
liste guncellendi. İsmi olmayanlar buradan veya pm'den bildirirlerse eklerim.

Heh işte bende onu diyorum. 1. Parti Lumia 920'ler bitti mi ? 2. partiler geldi mi ? Geldiyse kesin olarak nerelere gelmiştir ? Nereden alabilirim ?

Cihazin birinci parti veya ikinci parti oldugunu anlayamazsiniz. Sirkulasyonun yogun oldugu magazalari tercih edin almak icin.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Teknosa,Bimeks gibi yerlerde güncellemeli gelen telefonları gördüm

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
liste guncellendi. İsmi olmayanlar buradan veya pm'den bildirirlerse eklerim.

Cihazin birinci parti veya ikinci parti oldugunu anlayamazsiniz. Sirkulasyonun yogun oldugu magazalari tercih edin almak icin.

Sirkülasyonun yoğun olduğu mağazalar hangileridir işte bende onu soruyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bulundugunuz yerdeki en buyuk tim ve nokia shoplari tercih edebilirsiniz.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

estağfurullah,şu an bizde iki adet cihaz var ama peşin satamıyoruz,bir sure de böyle devam eder.

mad-x

mad-x

Üye
Türkcell'in bir kaç gün önceki duyurusuna göre ilk parti 920'ler bitmiştir. Sıradaki partinin ne zaman geleceği belli değil ancak illa 2nci partiye denk gelmek istiyorsanız Turkcell bayisinden almanız daha garanti olur. 2nci parti için 1 ay kadar daha beklemek zorunda kalabilirsiniz

drangela61

drangela61

Üye

yazımda da dediğim gibi ben de alırken sormuştum cihazlar ne zaman geldi diye 1 ay önce demişti zaten ama ben tanıdık olduğu için orayı tercih etmiştim yani bilerek aldım siz arkadaşların da dediği gibi bulunduğunuz yerdeki en büyük time uğrayın cihazların ne zaman geldiğini bir sorun..

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye
İzmirde oturuyorum. Buca taraflarında. En büyük nokia bildiğim kadarıyla fuarın oralarda var. Ama en büyük tim'i bilmiyorum maalesef. O Nokia mağazasına gitsem bulabilir miyim acaba ?

drangela61

drangela61

Üye
İzmirde oturuyorum. Buca taraflarında. En büyük nokia bildiğim kadarıyla fuarın oralarda var. Ama en büyük tim'i bilmiyorum maalesef. O Nokia mağazasına gitsem bulabilir miyim acaba ?

çok daha büyük bir ihtimal bulursunuz diye umuyorum hiç olmadı ne zaman geleceğini en sağlıklı şekilde oradan öğrenirsiniz..

Üst Alt