iPhone'a da el attım tam oldu :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
iPhone'a da el attım tam oldu :D
İlk symbian ile başladım telefonlara haşır neşir olmaya hacktir şudur budur derken birşeyler yaptık androidde roottur falan derken birşeler yaptım dün de iphone'a ios 6 yı yükledim ama nasıl yükledim :D : babamın iphone'una yazılım yüklemeye çalışıyordum ama bu yazılımı iphone'un internet paylaşımıyla indiriyordum :D neyse yazılım indi yüklemeye başladı ki bilgisayar interneti iphone'dan aldığı için bağlantı kesildi. Yazılım yükleme sırasında da internet gerektiği için dolayısı ile internet de kesildiği için yükleme başarısız oldu ne yapçam ne etçem derken elim ayagım birbirine dolandı. Babam geldi geceydi o zman aldı telefonu dedi bu niye çalışmıyo şarjı mı bitti dedi bende bilmiyorum dedim şarja taktı yattım uyudum sabah oldu dedi bu niye çalışmıyo dedim böyle böyle baya kızdı niye çünkü 3000i geçik fotograf 1500 ü geçik kartviziti vardı çok korktum olmayacak diye en sonunda babamın hattını 603üme taktım bilgisayarı internete bağladım ve yazıllımı yükleyip yedeklemeyi de geri yükledim çok şükür ooldu bitti :D

böylelikle iphone'a da nasıl yazılım yüklendiğini öğrendim :D

mmt1458

Üye
:d: iyi yırtmışsın iyi peder birşey yapmamış yoksa :vur :vur :vur yapardın :d:

• Beğen
Tepkiler: crazy_oruc
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hadi yine iyisin :D

• Beğen

mmt1458

Üye
:d: :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
he ya yoksa fena olurdu :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Olur böyle şeyler :D

Türe

Türe

Üye
aman haa :ehe

mmt1458

Üye
valla dikkat edin peder miker falan :d:

Türe

Türe

Üye
Benim iPhone 4 varken bir kere cihaz kapandı düzeltemedim kafayı yiyodum neyse sonra düzeldi meret :ehe

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
bende iphone 4ü bozdum düzelttim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
ama gece gece çok pis bi adrenalin yaşadım (yanlış anlamayın) korktum. düzelmeseydi eger ben halimi düşünemiyorum :D Adam günde 100ü geçik telefon görüşmesi yapıyo...

- - - Eklendi - - -

gerisini siz düşünün :D

Türe

Türe

Üye
Aynen la :D O korkuyu bilirim :ehe Çünkü her yazılım atarken uygulama korkusu için yaşıyorum onları :kop2: Yani yaklaşık ayda 10-20 kere :ehe

Samet.25

tel bozulunca ve ne yapacagini bilmeyince o kalp atisi varya onu iyi bilirim .d

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
:D allahtan uygulama falan yoktu yoksa hepsi gidiyodu. bi opera mini vardı o gitti o da sorun değil :D

- - - Eklendi - - -

tel bozulunca ve ne yapacagini bilmeyince o kalp atisi varya onu iyi bilirim .d

aynen Allah kimseye yaşatmasın :ehe

TheMadness

TheMadness

Üye
Bana hiç bir şey olmuyor alıştım artık :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Türe adil kullanım kotasını aştım net yavaşladı indiriyorum FoxHound'u :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt