Sizce Galaxy Wonder için şarj konusundaki en iyi rom ?

Sponsorlu Bağlantılar

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Galaxy Wonder için şarj konusundaki en iyi rom ?
Galaxy Wonder için performansı kaybetmeden ve şarjı en iyi şekilde kullanabilen rom hangisi ?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Stock rom kardeşim en fazla dayanan bu rom

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
cm9 bence başarılı sayılır oyun oynamayıp internete girip mesajlaşırsan bi gün çok rahat yetiyor oyun derken dead triggger most wanted gibi oyunlaarı kastediyorum

CasuS_87

CasuS_87

Üye
stock rom gayet iyi :) internete girince çok şarj yiyor kerata :D

cabır

Üye
cm 9 jelly bean mi

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
galiba

-Emre

-Emre

Üye
Hayır cm9 ics oluyor cm10 jelly bean

alattinctn

alattinctn

Üye
sarj istiyorsan stock romdan vazgeçme.performans diyorlar ama eğer doğru ayarları yaparsan.stock romda gayet performanslı bi telefon olabiliyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Stock rom

-Emre

-Emre

Üye
gün boyunca islemciyi 806 mhzde tutun bakın o zaman ne kadar gidiyor

tayren

tayren

Üye
bence orjinal rom da kal cm9 cm10 rebel rom vs vs vs yukledim guzeller ama herbırınde ayrı ayrı sorunlar var kimisi 3G siz kiminde bazı yerler ingilizce yada radyo yık veya bazı orjinal yazılımlar yok :oke:

-Emre

-Emre

Üye
bence orjinal rom da kal cm9 cm10 rebel rom vs vs vs yukledim guzeller ama herbırınde ayrı ayrı sorunlar var kimisi 3G siz kiminde bazı yerler ingilizce yada radyo yık veya bazı orjinal yazılımlar yok :oke:

Hort yapmayın :zzz:

smh60

smh60

Üye
|-)

Southpaw

Southpaw

Üye
cm9 beta 3 performans olarak çok iyi ama şarj dayanmıyor onun gibi performanslı ama daha iyi pil ömrü olan bi mod bilen var mı?

-Emre

-Emre

Üye
cm9 beta 3 performans olarak çok iyi ama şarj dayanmıyor onun gibi performanslı ama daha iyi pil ömrü olan bi mod bilen var mı?

Beta 3 mu? Final bile çıktı.. Bunu kurabilirsin. http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/rom-ics-cm9-wonderlight-ayar-paketi-versiyon3-buyuk-guncelleme-touchwiz-floating-apps-32-815440.html#post6399814

Otroligt

Otroligt

Üye
Hortlatmış gibi olmayayım da :ehe aradan 1 yıla yakın süre geçmiş. Bu süre içinde onlarca yeni rom çıktı. Bende hala merak ediyorum acaba şarjı en sağlam giden rom hangisi? Yeni konu açmak istemedim bunu azıcık yukarılara çıkarmak zorunda kaldım :D4140 merkez.. Kimse yok mu ya şarj performansı iyi olan bir rom :agla2:

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Stokck rom :D

H0lligan

Üye
Stock

Üst Alt