lg optimus 4x hd

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoW Deimos

GoW Deimos

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus 4x hd
beyler 1 hafta içinde bu teli alcamda szce nasıl bir telfon (oyun olsun,internet olsun,arayüz olsun)

Samet.25

görünüm acısından hosuma gidiyo ama lg destek veriyomu bilmiyom s2 yede bi bak derim

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
hocam youtube de bi türlü bulamadım 4x hd 'de modern combat 4 oynama videosunu. nerdeyse tüm telefonlarda var. bi onun kini göremedim.

tavuklar

tavuklar

Üye
arkdaşım ben şuan teli kullanıyorum güzel ekranı hızı iyi oyunlarıda hertürlü oyunları yükledim oynuyorum sıkıntı yok ama sıkıntı burda başılıyor güncelleme ben o yönde tavsiye etmiyorum ben bunu verim sony xperia z yi bekliyorum hem iyi hemde güncellemeri hep alır o tel sony arkasında duruyor .samsunga alabilirsin

GoW Deimos

GoW Deimos

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bnim için güncelleme önemli değil ama bnce lg 4x günclleme gelir diye düşünüyorum ama belli olmaz bütün oyunları açsın yeter bna

tavuklar

tavuklar

Üye
ama bu telefonu mesela jely bean gelse çok gzüel hızına hız katar bunu söylüyüm ben mesela s3 de normalde kullandım hoşuma gitmedi ama jely bean yüklendi çok harika oldu hızlandı.

GoW Deimos

GoW Deimos

Üye
    Konu Sahibi
beyler bide merak ettiğim ikişey var şimdi bu telin yanında 16 gb hafıza kartı,yedek batarya filan veriyorlarya bunu her yer veriyormu mesela (teknosa) bide siyah veya bayaz renklerinde bi farklılık varmı

Samet.25

beyler bide merak ettiğim ikişey var şimdi bu telin yanında 16 gb hafıza kartı,yedek batarya filan veriyorlarya bunu her yer veriyormu mesela (teknosa) bide siyah veya bayaz renklerinde bi farklılık varmı

Hepsi vermiyo ama Teknosa verir heralde

tavuklar

tavuklar

Üye
hepside veriyor yanindaki aksesuarlarini

yunustaner34

Üye
hocam youtube de bi türlü bulamadım 4x hd 'de modern combat 4 oynama videosunu. nerdeyse tüm telefonlarda var. bi onun kini göremedim.

Rahat ol kardeş hiçbir takılma olmadan oynayabilirsin çok güzel oynanıy

technoshark

technoshark

Üye
Eğer ki telefon almak istiyorsan sana tavsiyem LG Nexus 4 olur, oyun canavarı bir cihaz ;)

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
technoshark

technoshark

Üye
Bekleyenleri acayip derecede şaşırttı dimi, kimse bu kadar iyi bir ürün beklemiyordu ki buna bende dahil :D

hayrican2087

Üye
konuyla alakalı olmayabilir arkadaslar ama bir sıkıntımı paylasmak istiyorum. eger cozumu olan varsa yardım etsin. bunun LG ye yada en azından 4x hd ye has oldugunu dusunuyorum suan cunku bir kac marka model ve ics, jb olan tel. de arastırdım bu sorunu goremedim. Ben programlarımı vs. aklınıza gelicek nevarsa işte hafıza kartına tasımak istiyorum fakat bu olay snırım bu modelde kapalı yada onun gibi bir durum soz konusu. app2sd link2sd gibi programlar root lu rootsuz işe yaramıyor zaten. kendim ogrenip ugrasıp android sdk yardımıyla kaypıt yeri gibi yerleride değiştirerek yapmaya calıstım olmuyor. tel. ne var olanları hafıza kartına almama izin veriyor nede yenilerini hafız kartına koymama, kurmama... eger bunun ustesinden gelemiceksem cok buyuk hayal kırıklıgına ugramıs olucam cunku telefona micro sd takılabilirliginin elinin altında fotograf ve video saklamaktan baska bir ise yaramadıgını ogrenmis bulunucam.

Ocean258

Ocean258

Üye
konuyla alakalı olmayabilir arkadaslar ama bir sıkıntımı paylasmak istiyorum. eger cozumu olan varsa yardım etsin. bunun LG ye yada en azından 4x hd ye has oldugunu dusunuyorum suan cunku bir kac marka model ve ics, jb olan tel. de arastırdım bu sorunu goremedim. Ben programlarımı vs. aklınıza gelicek nevarsa işte hafıza kartına tasımak istiyorum fakat bu olay snırım bu modelde kapalı yada onun gibi bir durum soz konusu. app2sd link2sd gibi programlar root lu rootsuz işe yaramıyor zaten. kendim ogrenip ugrasıp android sdk yardımıyla kaypıt yeri gibi yerleride değiştirerek yapmaya calıstım olmuyor. tel. ne var olanları hafıza kartına almama izin veriyor nede yenilerini hafız kartına koymama, kurmama... eger bunun ustesinden gelemiceksem cok buyuk hayal kırıklıgına ugramıs olucam cunku telefona micro sd takılabilirliginin elinin altında fotograf ve video saklamaktan baska bir ise yaramadıgını ogrenmis bulunucam.

4x HD'm yok ama bu olayı araştıracağım bakalım ne var neden taşınmıyor bu uygulamalar yada bir yöntemi varmıymış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt