Sony Xperia Neo L (MT25i) Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

webbmy

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Neo L (MT25i) Kullananlar
Sony Xperia Neo L kullanan arkadaşlar varsa telefon hakkında bikaç sorum olacak

kurd-0

Üye
sen kullanıyor musun?neo ve neo v nin kardeşi ben neo v kullanıyorum yardımcı belki?

webbmy

Üye
    Konu Sahibi
Evet hocam ben Neo L kullanıyorum

webbmy

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ilk sorum şu
telefonun bize verilen hafızası 380 mb toplamdaki hafıza 1 gb eğer root yaparsak bu hafızayı arttırma gibi şansımız olur mu
ikinci sorum hala android 4.0.4 de sony tam anlamıyla açıklama getirmedi jb bu telefon modeline sunulacak mı?

Xelord

Xelord

Üye
jb almayacak diye biliyorum, tam emin olmamakla birlikte.
380mbda 380kalacaktır. Android kullanıyor 620mbı yapacak bir şeyin yok :/ Sağlam bir hafıza kartıyla destekleyeceksin artık.

- - - Eklendi - - -

Root yapınca da şu şekilde artar: içindeki kullanmadığın ama gömülü olan programları silersin 10-20mb artar. Diyelim ki google maps kullanmıyorsun silmek istiyorsun, rootlar silersin artık kaç mbsa fazla bir şey değil tabi. Pek artıyor denilmez o nedenle.
Aynı mantıkla Custom rom yüklersen o hafızayı artırabilirsin.

webbmy

Üye
    Konu Sahibi
zaten 16 gb class 10 hafıza kartı var üstünde ama bütün programlar sd karta yüklenmiyor malesef
kısacası telefonun garantisini bozmadan telefon üstünde tam denetime nasıl sahip olabilirim

sekil_27

sekil_27

Üye
root yaparak olabilirsin;yada costum romlann;garantiye gelince ihtiyacin olucani sanmiyorum,yada cogu durumda orjinal romu yukler oyle garantiye gonderirsin; tabiki her durumda bu gecerli deildir bunuda belirteyim; ben costum rom kullaniyorum memnunum,tavsiyrm cyanagon mod 7.2 yada 9.1 dir ,jeal beana gelince flash player desteklemiyorr,bu cok onemli

Superfan

Superfan

Üye
Root olmadan olmaz.Zaten tüm uygulamaları SD Karta yükleyip ne yapacaksın? Anlamış değilim.

Eğer sorun çıkarsa telefonu USB ile bilgisayar bağla.Flashtool ile yeni yazılım atarsan, root filan kalmaz.

sekil_27

sekil_27

Üye
Root olmadan olmaz.Zaten tüm uygulamaları SD Karta yükleyip ne yapacaksın? Anlamış değilim.

Eğer sorun çıkarsa telefonu USB ile bilgisayar bağla.Flashtool ile yeni yazılım atarsan, root filan kalmaz.

Tum uygulamalarin hafiza kartina ( sistem uygulamalari haric;flash player ,romtoolbox v.b haric) yuklemeklen remin sismesini ;tarayicinin atmasini.telin yavaslamasini onlemis olursun.yoksa telin ne olursa olsun sikAyet eder durursun

Superfan

Superfan

Üye
Tum uygulamalarin hafiza kartina ( sistem uygulamalari haric;flash player ,romtoolbox v.b haric) yuklemeklen remin sismesini ;tarayicinin atmasini.telin yavaslamasini onlemis olursun.yoksa telin ne olursa olsun sikAyet eder durursun

Telefon uygulama dolu.Sadece belli miktarları hafıza kartında.Bende hiç şişme olmuyor.200MB + görüyorum.ICS .587 . Root yok.
Ayrıca hafıza kartı iyi değilse daha beter olur.Hafıza kartıda iyi olmalı.İyi değilse boşa uğraşmış olursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt